Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Кои ще са на финала за „Лейди България“

Инженер по храните и зъботехничка ще участват в надпреварата за “Лейди България”. Освен тях за титлата ще спорят пиар консултант, нотариус и фризьорка. Репортерката на „Телеграф“ Лидия Драгомирова също е една от финалистките.
След кастинг, проведен в цялата страна, до финала на конкурса „Лейди България“ са допуснати дванадесет претендентки от над 150 заявили желание. Те отговарят на критериите да са независими и успели жени, които искат да изградят собствена кариера, финансова стабилност и успешен личен живот. Красавици с престижни професии и образование ще се борят за голямата награда. Сред тях има адвокат, нотариус, студентка по зъботехника, инженер по храните, специалист връзки с обществеността и собственичка на меркетингова агенция.
И тази година конкурсът застава зад благородна кауза. „Лейди България 2023“ ще подкрепи кампанията на БТА и фондация „Искам бебе“ - Родители навреме.
„Избрали сме именно тази кампания, защото в конкурса участват момичета, посветили живота си на кариерното си развитие, но чрез тях искаме да напомним, че ролята на жената като майка е основна и не бива да бъде отлагана“, заявиха пред „Телеграф“ организаторите.
Конкурсът ще протече в три тура. Дамите ще дефилират в ежедневни облекла, елегантни и официални рокли. Момичетата ще бъдат оценявани от миналогодишни носителки на титлата "Лейди България", между които журналистът Елизабет Методиева, моделът Силвия Теодосиева, бизнес дамата Мария Бойчева, Карина Атанасова и други. телеграф

Публикувана на
20 Март 2023 година