Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме във вторник

Видяна: 11360 пъти

Овен
В 19 ч. 24 мин. е точното новолуние в Овен. Нищо ново не започвайте в този ден. Тъмнината на приближаващото новолуние прикрива негативните намерения. Може да ви изнудват и излъжат или сами да излъжете хората, които ви се доверяват. Още утре сутринта ще ви дойдат истински важните и успешни идеи. Днес се пазете от въздействие и вмешателство в работата и в семейните ви дела.
Телец
Днес се работи и действа подмолно и зад кадър. И най умният може да бъде излъган и да покаже, че си е малко прост. Действията ни са първосигнални. Първо се говори, а после се мисли. Някой започва нов проект в неподходящ момент и с неточните хора. Не прехвърляйте отговорности и права на друг. Тъмнината на предстоящото новолуние скрива амбиции, грешки и прегрешения.
Близнаци
Ден на прибързани действия и изкушения да се тръгне веднага в нова посока. Изчакайте, в деня преди точното новолуние енергията е на най-ниските си нива. Ще се почувствате отпаднали и за всяко действие ще са ви необходими двойно повече усилия. Почивайте, не започвайте амбициозни дела и начинания. Вероятни са опити за навлизане в личното ви пространство. Утре късметът ще е с вас.
Рак
Нищо важно да не се започва. Отложете старта на новите проекти за следващите дни. Предстои ограбващо и провокиращо новолуние. Не споделяйте творческите си идеи. Родените около 15 юли може да напипат печеливша ниша, но ако се разприказват тя бързо ще се превърне в Дядовата ръкавичка. Хората на изкуството да чакат своята муза тази вечер. Добре е да се спазва диета.
Лъв
Ден на хидрата поглъщаща Луната в деня преди новолуние. Предприетото ще тръгне накриво, ще ви коства много нерви и пари и в крайна сметка може да се провали. Сблъсквате се с неразбиране и незачитане, думите и делата ни копаят пропасти в отношенията. Не провеждайте важни разговори и преговори. И както в онази приказка оставете черната вода да се оттече и да дойде златната.
Дева
Обгръща ни тъмнината на приближаващото новолуние в Овен. Под повърхността на емоции и страсти нараства агресия, която може да избухне по незначителни поводи. Не провокирайте никого. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Отложете за утре старта на новите си творчески проекти. Днес само се разузнава и планира, преглеждат се наличности и възможности..
Везни
Навлизате в труден период. Предстои новолуние в знака на опозицията ви Овена. Освен Слънце и Луна в Овен са Меркурий и Юпитер и цялото това войнство натежава Везните към противниковия лагер. Не поемайте никакви рискове, не спорете и се дръжте дипломатично. Може да се появи и здравословно неудобство. Кръвното ви пада или отпадат срещи, на които държите.
Скорпион
Родените в третата декада ще спечелят от проблемите и закъсненията на другите. Никой на никого няма да направи път и да даде предимство. Някъде ще играете ролята на дубльора, но с времето ще станете титуляр на проекта или във връзката. Апетитите са огромни, независимо дали се касае за нещо дребно или за отговорна работа. Печелите състезания, конкурси и нови пълномощия.
Стрелец
Родените в третата декада може да изживеят трудни и рискови моменти. В деня преди новолуние се сгъстява астралната мъгла и пророчествата са лъжливи, така че може и нищо неприятно да не се случи, но нищо не пречи да сте внимателни. Не започвайте амбициозни начинания и се движете по линията на най-малкото съпротивление. Утре се ще събудите с откровение за правилния и верен избор.
Козирог
Сложете край на фалшивите връзки. Край с дипломатичната игра. Денят вади на показ това, което се опитваме да прикрием. Провокациите са на всяка крачка. Предстоят дни, в които напрежението ще нараства, ще се ядосвате и ще ви ядосват, ще губите позиции и пари и ще поставяте на карта отношенията си в работата и в любовта. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии.
Водолей
Тъмнината на приближаващото новолуние прикрива грешни мисли и прегрешения на тялото и душата. Но за всичко, което получите днес ще плащате с лихвите. Нищо не е такова каквото изглежда или се представя от някого. Проблемът е, че и невинно заблудените също ще ви заблудят и после ще се чудите на кого да се сърдите. Сърдете се на себе си, ако не спазвате закони и разпоредби.
Риби
Вечерта предстои новолуние в съседа ви Овен. Ограничете контактите, не се намесвайте в чуждите спорове и конфликти и не давайте непоискани съвети. Не споделяйте идеите си, ако не искате още утре да ги видите реализирани от друг. С лека ръка може да се откажете или да подарите нещо ценно на хора, които не заслужават жестовете ви. Очертават се опити за изнудване.
telegraph.bg

Публикувана на
21 Март 2023 година