Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Актьорът Георги Стайков псува Диана Димитрова като каруцар

Сагата между Юлиан Вергов и Диана Димитрова придобива все по-плашещ развой – далеч не само заради разкритията, които и двамата правят през определено време, но и зарада вълната от коментари в социалните мрежи.
Границите на добрия тон отдавна са минати, но това, което направи наскоро Георги Стайков, вече е отвъд допустимото. Актьорът псува като каруцар в социалните мрежи и показа колко грозен изказ може да извади за нула време. Каквато и да е причината, не му отива нито на професията, нито на публичния образ, както може да се убедите, смятат и мнозина.Неотдавна в профила си Диана Димитрова публикува постановлението на съда по делото, което в крайна сметка спечели Юлиан Вергов. Точно то даде повод на Георги Стайков не само да мине всякакви граници, но и да изпростее максимално – така, както едва ли някой е очаквал.
Не е ясно защо Стайков реагира толкова остро по адрес на Димитрова, но в социалната мрежа той написа:
„Диана, явно че си пишман актриса, пишман писателка и пишман какво ли не, да ти е** майката нещастна, защото аз лично ще те съдя и си приготви извадките къде си платила данъци и кога за последните 10 години да ти е** п***** леля“.
Под коментарите на Георги Стайков разочаровани от поведението му хора осъждат действията му, но той не се разграничава от думите си.
Той пише: „Не знам дали имате дъщеря, но това, което е писала Диана Димитрова към дъщерята на Вергов няма всякакви граници и тя си заслужава това, което получава“.

Публикувана на
21 Март 2023 година