Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Какво е изпратила Д. Д. на дъщерята на Вергов?

Актрисата Диана Димитрова е изпратила свои голи снимки и под тях е написала „момичетата на тати“ – визирайки прелестите си. Това е една от гнусотиите, която е получила на съобщение във фейсбук 15-годишната тогава дъщеря на Юлиан Вергов, научи Lupa.bg.
Припомняме, че Вергов е посегнал на Диана Димитрова, след като тя си е позволила да манипулира грубо наследницата му Алена. Според нашия източник актрисата е отправяла и недвусмислени сексуални реплики към момичето. Това доста е травмирало тийнейджърката, което съвсем разбираемо изкарало от равновесие баща й.
"Диана и Вергов имаха сексуална връзка около година. Димитрова гледаше на секс аферата им като на нещо сериозно, на Юлиан реши да се върне при жена си и приключи отношения със своята колежка, но тя не можа да приеме факта, че е отхвърлена. Една изоставена влюбена жена е способна на много неща, дори да стигне до лудости, мислейки, че Вергов й принадлежи. Тя прибегна до съобщения към Алена и манипулация на детето. Изпрати й няколко свои голи снимки, което беше доста гнусно. Именно това изкара от равновесие Вергов, който й посегна, макар днес да отрича, че са имали връзка и я е ударил" - коментираха пред Lupa.bg запознати с драмата между актьорите от "Откраднат живот".

Публикувана на
21 Март 2023 година