Новина от категория България
Архив на публикациите

Кой пере гащите на Благо в „Сървайвър“

Доскоро никой не се интересуваше от мръсните гащи на футболиста Благой Георгиев, но вече те са тема №1. Актрисата Снежана Макавеева първа се зарови в бельото на Джизъса в „Сървайвър“ и без свян съобщи какво е открила. „Татяна пере гащите на Благо!“, изцепи се блондинката на племенния съвет, като така засегна и спортиста, и фолк певицата, видя Lupa.bg.
„Освен, че пера гащите, правя още много други неща! Грижа се за дрехите на цялото племе! Мога и да готвя, и да мета, и не се срамувам от това. За разлика от някои жени, нашите мъже винаги са приветливи и изглеждат добре!“, озъби й се в отговор Татяна.Конфликтът между двете амбициозни жени избухна с пълна сила, след като Благо трябваше да изгони четирима играчи от своето племе „Известни“ и да ги ти прати в конкурентното „Войни“. След кратък размисъл, футболистът посочи Снежана, кулинарката Божана, влогъра Чефо и финансиста Дани. Решението му обаче вбеси актрисата, която се почувства предадена от доскорошния си приятел в риалитито. „Благо е лидер на чалга коалиция, в която влизат Татяна, Иван и Георги! Държи да има около себе си хора без мнение и позиция, гони финала с марионетките си“, подпали тя.
Джизъса обаче посрещна хладнокръвно атаката на Снежана. „Ние гледаме на злото да не отговаряме със зло. В Библията пише - ако те ударят по едната буза, подай и другата“, обяви той с ослепително бяла усмивка.Точно като Благой, дизайнерът Едис също трябваше да се раздели с четирима от своето племе „Войни“ и да ги прати при популярните личности. Той се спря на певеца Тино, гемолога Светльо, инфлуенсърката Мария и мениджърката Елина. След драматичната размяна, двата отбора вече не се наричат „Известни“ и „Войни“, а „Червени“ и „Сини“. Веднага след промените, Елина беше номинирана и стана първи сигурен дуелист.

Публикувана на
22 Март 2023 година