Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Зуека: Срам ме е, че бях тв водещ!

Зуека е от онези българи, които на стари години се сетиха, че не им харесва да живеят в България. Макар в последните 30 години той да живя доста успешно в родината си, Васил Василев смята, че е направил правилния избор и дори няма да се върне за Великден в родната си страна.
Всъщност има причина Зуека да е толкова отвратен от всичко у нас. Той е отвратен и от самия себе си, защото се счита за продажник.
Неотдавна актьорът разкри пред наши медии, че не гледа „Като две капки вода“, където беше водещ цели 9 години. Нещо повече, няма ни най-малко желание да го гледа, защото е виждал как се прави шоуто.Всъщност най-голямата болка на Зуека е, че той е посветил по-голямата си част от кариерата си на комерсиалната част, отколкото на истинското си призвание – актьорството. Василев има твърде малко роли, в киното пък почти никакви, защото беше зает да трупа пачки като водещ на различни просташки предавания. То не бяха „Маскираният певец“, „Като две капки вода“, „Господари на ефира“ и т. н.
Към днешната дата Зуека се срамувал, че не е бил пълноценен актьор, а се е правил на шут за пари. Той дори определя това като лъжа към публиката, защото много пъти е виждал отвътре как нещо е нагласено, но не е направил нищо по въпроса.
В момента актьорът живее с второто си семейство в Испания, където се изхранва като художник. За телевизия повече не иска да чува, поне докато не огладнее./Crimesbg.com

Публикувана на
22 Март 2023 година