Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще са късметлиите в сряда

Видяна: 7320 пъти

Овен
Чудесен ден за отваряне на ново заведение и старт на нов бизнес. Направете освещаване на обекта. Доверете се на усещанията, чувствата и предпочитанията си. Правете само това, което ви привлича и ви създава душевен и физически комфорт. Ако към някого и нещо изпитате агресия или определена неприязън, дистанцирайте се. Добре е да се срещнете с евентуални спонсори.
Телец
Ден за преговори, за планиране и уточняване на програмата до края на месеца. Всичко, което се научи и проучи ще ви влезе в работа. Препоръчва се разузнаване в лагера на конкуренцията. Потърсете нужните специалисти в областта, в която не сте капацитети. И ако нещо ви се дояде наблегнете на тази храна до другото новолуние. Неприятните чувства показват вредното за вас.
Близнаци
Днес може да се окажете на точното място в точното време и да уточните искания, намерения и позиции. Може да ви предложат изгодни условия по договори. Луната е в съвпад с Меркурий и Юпитер. Рекламирайте се, законът и приятелите ще ви подкрепят. Доверете се на усещанията си, следете знаците. Едно приятно чувство ще ви насочи в печелившата за вас посока, работа или връзка.
Рак
Ден на устата, ще усетите какво е полезно или вредно за вас. Проблемът е, че ще посегнете към забранения плод и може да се очакват алергични реакции. Но това няма да е големият ви проблем. Днес родените във втората декада може да направят нарушение, което ще им коства време, пари и неудобства. Спазвайте закони и разпоредби. Не водете дела, отлагайте важните работни срещи.
Лъв
Днес наистина може да откриете своята златна ниша, да намерите доходна и престижна работа, да си осигурите стабилни договори и големи поръчки. Доверете се на предчувствията си. И ако ви предстои избор тръгнете към това, което ви носи някакво приятно усещане. Загърбете това, което ви настройва негативно и подозрително. Направете си план програма и я следвайте точно.
Дева
нес може да кандидатствате за европейско финансиране, а някой вече е на финала на преговорите и може да получи нужната подкрепа и пари. Денят е добър за отваряне на нови търговски обекти. От утре Плутон ще напусне хармоничния ви Козирог и може да се лишите от стабилна подкрепа, затова днес взимайте каквото ви се дава, привлечете спонсори, поставете условията си.
Везни
Днес и утре се очертават проблеми със закона или с неговите служители. Старайте се да сте изрядни с документите, които подавате и подписвате. Родените във втората декада да не пренебрегват интуицията и усещанията си. Слушайте вътрешния си глас и направете крачката, която той ви съветва. И ако нещо ви се дояде наблегнете на тази храна до другото новолуние.
Скорпион
Днес интуицията ви работи на пълен капацитет. Доверете се на предчувствията си и ще си спестите разочарования, болки и излишни разходи. Проверете това, за което се досещате или колебаете. Ще се окажете прави за нечии проблеми или предателства. Правете това, което ви идва от вътре и яжте само това, което ви се дояде. Тялото и душата няма да ви излъжат и в чувствата.
Стрелец
Вслушвайте се в сигналите на тялото и ако нещо ви привлича тръгнете натам. Днес е важно първото впечатление. Ако някой не ви хареса от пръв поглед, значи наистина има нещо, което ще попречи на работата и на връзката ви с този човек. Но каквото ви привлече ще бъде полезно и приятно, ще донесе пари и ползи и ще ви отведе при точния човек. Избягвайте конфликтите и бурните емоции..
Козирог
Днес пренебрегвате съветите на интуицията и може да попаднете в капани. Родените около 5 януари са в по-рискова позиция. Всичко трябва добре да обмислите и проверите. Доверете се и на вътрешния си глас, не преговаряйте и не се срещайте с хора, към които изпитвате някакво подозрение. Може да попаднете в капани за наивници. Отлагайте срещите си за петък.
Водолей
Денят отключва личната ни интуиция. В труден момент на избор се доверете на усещанията си и ще намерите правилното решение. Едно приятно чувство ще ви насочва към полезните за вас хора, дейности и храни. Неприятното чувство ще показва от какво трябва да бягате и да се откажете. Може да се сключат дълготрайни договори. Влизате в печеливш съюз и намирате правилното решение.
Риби
Планирайте освещаване на нов бизнес. Интуицията ви работи на макс. Реализирайте всяко хрумване, доверете се на предчувствията си във всички направления на работата и любовта. И ако нещо ви се дояде наблегнете на тази храна до другото новолуние. Едно приятно чувство ще ви показва накъде да тръгнете и какво до изберете. Непрятните усещания предупреждават за опасност.
telegraph.bg

Публикувана на
22 Март 2023 година