Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в четвъртък

Видяна: 8640 пъти

Овен
От днес до 11 юни Плутон ще ви гледа в хармонична позиция от знака на Водолея. Ще получите допълнителен стимул, енергия и нужното ви покровителство за подобряване начина ви на живот. В отношенията ви ще се появи генератор на сила, възможности и пари. Осъществените контакти ще имат голяма перспектива. Гответе се за скок, покажете какво искате и на какво сте способни.
Телец
Активизирайте се максимално и направете първата планирана крачка. Днес, който не нападне ще бъде атакуван и поставен в ъгъла. Вътрешната ви енергия нараства. Правите точни заключения, намирате отдавна търсената опорна точка или верните съюзници. Добре е да се натоварите повече физически. Късно тази вечер ще разберете, че сте спечелили поне в една игра и надпревара.
Близнаци
Бъдете активни, направете крачката, която ще ви осигури подходящите условия за работа и живот и ще помогне да стабилизирате материалното си положение. Добре е да се сключват нови договори, да се влиза в нови екипи и сфери на влияние. Конкуренцията е голяма. Сега е момента да се докажете и извоювате мечтаните екстри в работата и в живота. Пасивният човек ще загуби в играта.
Рак
От днес до 11 юни натискът при вас ще се намали. Плутон навлиза във Водолей и в този период няма да ви гледа в опозиция. Днес може да спечелите една битка, да елиминирате конкурент или да обедините усилията си в общата ни битка за души и пазари. За родените в третата декада ще има глътка въздух, възможност да се освободят от неприятни ангажименти, зависимости и окови.
Лъв
От днес до 11 юни Плутон ще ви гледа в опозиция от знака на Водолея. Вървите към опасни връзки и изневери по естеството на работата и деловите ангажименти. Родените около залеза да не поставят в риск семейното си щастие. В момента ще е трудно да уредите имотните си дела. Появяват се опасни дразнители или големи претенции от страна на близки и роднини. Ще е нужен компромис.
Дева
Активизирайте се максимално, пазете си личната територия и работното място. Днес конкуренцията е на високо ниво, за грешка няма да има прошка. Постарайте се да представите навреме деловите си проекти и задачи. Не позволявайте да ви предреждат на опашката за късмет в бизнеса и в любовта. За днес и утре планирайте и срещи с тези, които обичате, които са ви на сърцето и на душата.
Везни
Днес ви предстои голямо лично състезание и предизвикателство. Може и да не знаете, че участвате в него, но конкуренцията ви е добре информирана и вече търси начин да ви елиминира. Не стойте в пасивно очакване на работното място и в живота. Предявете претенции и изисквайте това, което ви се полага. От днес до 11 юни Плутон няма да ви гледа в опозиция, една преграда ще се махне.
Скорпион
Настройте се на делова вълна. Гответе се за големия скок в работата и в живота. Днес пасивният човек ще претърпи поражение. Печели активната и рационална политика. Поставете условията си, наложете мнения и представете пред шефовете готовите си проекти. Не давайте предимство на тези, които и друг път са ви предавали. Днес сме разделени на хищници и потенциални жертви.
Стрелец
Един от най-силните ви, а може би и от най-успешните ви дни за месеца. Добре е да се уреждат дела и отношения със закона. Платете данъци и такси, извадете разрешителни, скици и патенти. Активният човек ще получи признание и ще си подреди успешно живота, работата и личните връзки. Кандидатствайте за субсидии, подновете стопирана дейност, изискайте повече и от другите..
Козирог
Днес Плутон напуска Козирога. До 11-и юни ще се лишите от някакво покровителство, но и амбициите ви ще намалеят, което ще провокира конкуренцията да ви напада. По някакъв начин „олеквате” в очите на другите, губите част от енергийния си потенциал и разпоредителната си сила. Намалете темпото, обърнете повече внимание на любовта и партньорските връзки.
Водолей
Ден за първа крачка и старт на нови дейности. Сега е момента да водите преговори. Реализирайте планове и мечти, поставете условията си. Не се препоръчва изчакване. Действайте без протакане, защото в следващите два дни рисковете ще се увеличат, ще имате проблеми в работата и в чувствата и ще плащате много повече за всякакви услуги. Още тази вечер сте на прага на изкушение.
Риби
Благоприятен ден за подписване на нови договори. Влезте в нова творческа и бизнес среда. Който не нападне ще го атакуват. Спазвайте закони и разпоредби, но не се отказвайте от намеренията си. Ще се намерят вратички, ще се преодолеят забрани и прегради. Ако останете пасивни ще бъдете ощетени и пренебрегнати в битката за пари, работа и любов. Покажете какво и от кого го искате.
telegraph.bg

Публикувана на
23 Март 2023 година