Новина от категория В общината
Архив на публикациите

„Напълни се с тъпи селяни!“

 Парк "Лаута", който се намира в северната част на жилищен район "Тракия" в Пловдив, стана обект на нагла вандалска проява.
Ангелина Рангелова сигнализира в социалната мрежа Фейсбук, че е станала свидетел на това как мъж и жена са отскубнали борче от новозасадената площ. Освен това мъжът се е държал странно - той казал, че иска да извърши убийство и да лежи в затвора. "Минавайки покрай мен, мъжът говореше на жената как трябвало да набие някой, ама нямало. Щял "да убие говедо, да лежи човек", написа още Ангелина Рангелова.
Жената добави, че е заснела и видео, което вероятно показва как двойката отскубват борчето.
"Ако някой знае как се процедира, къде се докладва?", завърша публикацията си Ангелина.
Пловдивчани осъдиха постъпката на вандалите и посъветваха Ангелина да докладва до полицията, а също така да съобщи и на кмета на район "Тракия" - Костадин Димитров.
А сега ви предлагаме да прочетете част от коментарите на пловдивчани:
"Напълни се с тъпи селяни, и всички по цял ден нищо не правят, тая държава отива по дяволите!", написа Теодора В.
"Ей, тъкмо вчера го засъдихме и днес го няма! Боже, Боже...", добави Антон Ч.
"Ужас! Всякакви екземпляри има. От другата страна на Лаута в Регионална дирекция по горите има млади горски дръвчета, всеки може да си вземе безплатно. Сигурно някой е откраднал тяхното и те са решили по същия начин да се сдобият с ново. Крадецът се заканва на крадеца...", коментира Пенка С.
Мисия Лаута 3 стартира! Стотици пловдивчани се стичат в парка
"Ех, как не съм минавал оттам и да го чуя тоя... имал е късмет. Само с глоби не става явно, ако имате клипче го пратете на полицията", отсече Кирил Ч.блиц

Публикувана на
28 Март 2023 година