Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Този наглец ни смята за футболни туземци, които е обрал дебело!

48 часа след резила, която България претърпя в Будапеща, сръбският наставник на националния ни отбор за пореден път демонстрира непукизъм и глад не за победи, а за тежки маси. Младен Кръстаич публикува в социалните мрежи снимка от маса в сръбски ресторант, демонстрирайки по този начин ищаха си за пълни чаши с ракия и обилни мезета.
Феновете на националния ни отбор веднага го разконспирираха и разкритикуваха, а един от журналистите, занимаващ се дълги години с българския футбол - Ивайло Йолчев, сподели снимката и мнението си в профила си във Фейсбук: "Кръстаич си пуска снимки с ракия и мезета 48 часа след резила. Ако има футболен съюз, трябва да го е уволнил 20 секунди след снимката. Този наглец ни смята за футболни туземци, които е обрал дебело. Но не очаквам нищо от президент, който трябваше да е подал оставка 20 секунди след контролата с Естония".
Малко по-рано днес стана ясно, че сръбският специалист, направил кариера като играч в Германия във Вердер и Шалке, може да напусне прогнилия ни футбол и да се отправи към друга дестинация.
Той е фаворит да стане треньор на израелския Макаби Хайфа, който в момента се бори за шампионската титла в местното първенство.лупа

Публикувана на
30 Март 2023 година