Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Джорджина на Роналдо се изпусна

Жената до футболната звезда Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес разкри най-нестандартното си секс преживяване с нападателя. Тя стори това в документалната поредица "Аз съм Джорджина", където неволно разкри голямата си тайна.
Любимата на Роналдо тръгна да разказва как един ден отишла на плаж, след като си направила татуировка, но заради това, че не трябвало да я мокри, се прибрала по-рано от очакваното.
"Тогава Кристиано ме погледна и ми каза да го чакам в спа центъра. Не ми беше много удобно, защото трябваше да стоя с вдигнати ръце, но в един момент се предадох и се отпуснах", разказа тя, без да споменава думата секс.
В този момент един от близките й приятели се пошегува с нея и попита дали леглото не би било по-удобно за това, което са правили, а тя отсече - "Не, направихме го там, в спа центъра".
Сестрата на Джорджина - Ивана прие разказа с голяма изненада и видимо пролича, че чуваше историята за първи път. Тя я попита дали казва истината, на което половинката на Роналдо леко се засмя и повече не коментира случката.
Казаното обаче бе достатъчно и историята започна масово да се споделя в социалните мрежи. /блиц

Публикувана на
31 Март 2023 година