Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Д-р Щонова спасява рейтинга на bTV

Скъпите риалитита на bTV претърпяха пълно фиаско в телевизионния праймтайм този сезон. За сметка на това друго предаване, което е далеч по-скромно, но пък за сметка на това създадено с вкус, се радва на огромен успех през уикенда и вече ще се излъчва по два пъти в седмицата. Става въпрос за „Светът на здравето“ на д-р Неделя Щонова.
На практика това означава, че занапред тя ще има двойно повече работа в телевизията и съответно заплатата й ще скочи двойно. Голяма част от зрителите определят поведението на bTV тази пролет като на тийнейджър, лутащ се от крайност в крайност в търсене на себе си.
Вероятно си спомняте, че през февруари телевизията тръгна с една програмна схема, която бе променена още на следващия месец. Само няколко дни по-късно последва нова порция промени. Те засегнаха основно „Сървайвър“, за което вече не е ясно кога се излъчва и кога не.
Този път на фокус е предиобедната програма през уикенда, където се откроява един сигурен отличник, успял да задържи зрителската любов – д-р Неделя Щонова. Заради добрия рейтинг на предаването й, вместо да се излъчва само в неделя, зрителите вече ще имат възможност да го гледат и в събота като началният час остава непроменен.
Предвид факта, че д-р Щонова е човекът-оркестър и прави всичко сама по предаването си, заплащането й също ще скочи. През годините тя е успяла да затвърди до такава степен „Светът на здравето“, че дори не е нужно да се рекламира кой знае колко. Достатъчно е само да я пуснат в ефир, за да вдигне рейтинга. Мълвата носи, че именно това й дало увереност да се пазари за заплатата си, когато й казали, че работата й се увеличава двойно.
Според твърденията, доскоро тя се е разписвала срещу месечно възнаграждение в размер на 4 хил. лв., а след промените ще прибира по 7. За да сместят предаването й през уикенда, от bTV са орязали дългите си сутрешни блокове „Тази събота и неделя“, които вече ще приключват в 11 ч. /клюки

Публикувана на
31 Март 2023 година