Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Явор Бахаров пак спипан неадекватен на пътя

Пътни полицаи са отнели книжката на актьора Явор Бахаров и са свалили номерата на автомобила му, след като актьорът е отказал тест за наркотици.
Бахаров е бил спрян на пътя София-Варна за рутинна проверка този следобед, научи Lupa.bg. След като го разпознават, полицаите поискали от актьора да му направят бърз тест за наркотици. Той е отказал, защото има това еднократно право по закон.Пошегувал се е с полицаите, че всички знаели, какво ще покаже дръг-чека. След това актьорът си извикал такси и продължил пътя си за София, като се извинил, че има представление и не може да закъснява, допълня Нова телевизия.
Автомобилът му останал на паркинг до село Шереметя. Предстои репатрирането на колата до безопасен паркинг.През декември Явор Бахаров прекара нощ в Четвърто столично РПУ, след като беше хванат да пуши трева. Ако се стигне до съд и вината на Бахаров бъде призната, той няма да може да се размине с условна присъда, тъй като е в условията на 4-годишен изпитателен срок.
Така към една бъдеща присъда, колкото и малка да е тя, той трябва да лежи и още 1 година зад решетките, защото през февруари 2020 г. бе заловен да шофира пиян и дрогиран в Банско.lupa.bg

Публикувана на
01 Април 2023 година