Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Бързо хлътват, но бързо им минава

Когато връзката е вървяла много добре е още по-болезнено, ако приключи. Но някои зодиакални двойки се чувстват добре заедно само за определен период от време. Първоначално изглеждат обречени един на друг, но за съжаление връзката не издържа дълго.

ТЕЛЕЦ И ВОДОЛЕЙ
На пръв поглед връзката между тези две зодии изглежда идеална. И Водолеят, и Телецът обаче се отличават с упоритост. Те трудно намират компромиси и рядко ще излязат на едно мнение. Точно тези им качества пречат на дълготрайната връзка.
ОВЕН И РАК
Овен и Рак имат страстна връзка. Първата фаза на любовта се развива с бясна скорост. Но с течение на месеци или години магията изчезва. В дългосрочен план Ракът е твърде чувствителен за темпераментния Овен. И двамата осъзнават, че не са един за друг.
БЛИЗНАЦИ И РАК
Близнаци и Раци често се намират в живота. Любовта изглежда идеална за началото на връзката, но след това чертите на характера на зодиите разклащат лодката на семейното щастие. Раците са емоционални и изключително чувствителни, докато Близнаците са известни с понякога грубия си характер.
РАК И ВОДОЛЕЙ
Водолеите бързо ще се провалят във връзката с чувствителна зодия Рак. Водолеят е твърде дистанциран за да пасне на Рака и след кратката фаза на влюбване всички признаци показват, че тази връзка няма шанс в дългосрочен план.
ЛЪВ И ТЕЛЕЦ
Лъвът и Телецът са силни личности. Те започват в одухотворена и страстна връзка в началото, но това върви добре само за определено време. След няколко месеца или години различните интереси и нужди водят до провал.
ДЕВА И ЛЪВ
Въпреки че Дева е земен знак, а Лъв - огнен, тази връзка може да върви добре в началото. Девата е привлечена от Лъва, но няма да бъде щастлива с него в дългосрочен план. Различните черти на характера просто не си подхождат. Уверената и доминираща природа на Лъва и грижовната и спокойна природа на Девата често си пречат.
ДЕВА И БЛИЗНАЦИ
Аналитичната Дева не може да се справи с природата на Близнаци в дългосрочен план. Близнаците трудно вземат решения и въвеждат ред в живота си. Девата е точно обратното. Но и двамата могат да се учат един от друг за известно време и да си влияят положително.
ВЕЗНИ И КОЗИРОГ
Ако и Везните, и Козирогът правят компромиси, партньорството може да се запази доста дълго време. Но в дългосрочен план Везните са твърде контролирани и емоционални за прагматичния и хладен Козирог.
СКОРПИОН И ОВЕН
Страстна и романтична връзка очаква Скорпиона и Овена. Но това, което започва толкова добре, за съжаление се проваля в един момент. Двамата просто имат твърде различни характери и често се оказват въвлечени в дълги и предълги спорове и дискусии.
СТРЕЛЕЦ И КОЗИРОГ
Понякога върви добре, после става зле. Връзката между Стрелец и Козирог е на приливи и отливи. Козирозите са твърде рационални и негъвкави за спонтанните Стрелци. Двамата рядко ще се виждат очи в очи, което не е добра основа за дългосрочна връзка.
КОЗИРОГ И БЛИЗНАЦИ
Комбинацията Козирог и Близнаци не е точно идеална. Може и двамата да се чувстват предназначени един за друг в началото, но това се променя с времето. Със своята игривост, готовност за поемане на рискове и жизнерадост, Близнаците просто не се вписват в приземените, настроени към сигурността Козирози.
ВОДОЛЕЙ И СКОРПИОН
Водолей и Скорпион често се сблъскват във връзката. И двамата имат различни гледни точки за живота и Скорпионът не си хармонизира със спокойния маниер на Водолея. Колкото и да са силни чувствата, най-вероятно е двамата да се разделят след време.
РИБИ И ЛЪВ
Рибите са мечтателни, емоционални и романтични. Лъвът, от друга страна, е много доминиращ. Наранява чувствата на зодия Риби без да иска, но все пак доста често. Рибите няма да изтърпят дълго това.
РИБИ И БЛИЗНАЦИ
Риби и Близнаци се привличат на мига. Те са влюбени, страстни и романтични. Но след известно време хората зодия Близнаци няма да могат да се справят с бляновете на зодия Риби. Близнаците са с бърз ум и не могат понасят дълго време чувствителната, емоционална природа на Рибите.Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg

Публикувана на
01 Април 2023 година