Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в събота

Видяна: 4900 пъти

Овен
За днес не се препоръчва пасивност, но с важните действия и инициативи трябва да се изчака. Не се претоварвайте, не поемайте нова работа и нови отговорности. Карайте нещата по степен на важност и помогнете на близките за реализиране на техните желания и нужди. Идете на тихо и спокойно място, проведете прочистващи тялото и душата процедури. Купете желан подарък.
Телец
Важното за деня да се свърши до обед. След това амбициите да се тушират. Луната от Лъв сключва пречупващ аспект с Уран от Телец. След 15 ч. навлизаме в деня на сърцето и любовта. Амбициозните начинания няма да имат успех. Ще печелят тези, които работят активно за ближния, които помагат не само на думи. Направете едно добро дело, никъде не отивайте без подарък.
Близнаци
Ден с мощна енергетика. Който не може да се контролира и не си дава сметка за възможностите си ще направи грешен ход и избор. Не давайте големи обещания. Не се претоварвайте и се изолирайте от негативни влияния и присъствия. Намерете време за активен отдих, оставете настрана голямата амбиция и обърнете внимание на най-близките си хора. Купете желан подарък.
Рак
Ден на високите енергии, с които трябва внимателно да се борави. Престрашавате се, казвате и правите това, което от доста време ви е в ума и движи амбициите ви. Бъдете внимателни, лесно се отива към прекалявания в исканията и притисканията към другите. Точната дозировка ще ви помогне да спечелите и извоювате предимства. Вечерта, където и да отидете носете подарък.
Лъв
Днес Луната от Лъв е в брилянтен аспект към Слънце и Юпитер от Овен. Може да получите повече права и пълномощия или да упълномощите качествени хора, които да защитават интересите и амбициите ви. Поставете си високи цели и изисквайте повече от тези, които вървят редом с вас. Който не покрие критериите ще изостане и ще напусне вашата група. Правите разбор на връзките.
Дева
Ден на изкачване към върха. Важното е да сте с проверени хора. Влезете в екип на едномишленици, не правете компромис с разбирания и амбиции. Предстои рокада по върховете. Може да се сменят шефовете, но вашето място няма да се засегне, а даже напротив ще станете ценен помощник и дясна ръка на някого. Вечерта посетете приятел в нужда. Отваря се каналът на любовта, не оставайте сами.
Везни
Ден с активна и агресивна енергетика. Дозирайте нещата и не отивайте в крайности, за да не настъпите нечии интереси. Днес не може да си пасивен, но и прекалената активност е нож с две остриета. Намерете си мястото, балансирайте между желания и възможности. Вечерта останете в тесен семеен и приятелски кръг. Покажете и докажете любовта си с внимание и желан подарък.
Скорпион
Днес Луната от Лъв е в конфликт с Уран и с рожденото Слънце на родените във втората декада. Може да ви настъпят по мазола, да ви поставят пред свършен факт и притиснат с неприемливи условия. В живота ви взимат връх тези, които сте поставили на пиедестал, независимо дали това е заслужено или не. Днес губите част от правото си на избор. Внимавайте при контакти и пътувания.
Стрелец
Днес сте под въздействие на хармонични звездни аспекти. Важното е да не правите нестандартни и несъгласувани с партньора крачки и да изпълнявате поетите ангажименти. Приемайте предложения и покани, някой слага и вдига масата вместо вас и ви подкрепя в начинанията. Радвайте се на това, което получавате. Вечерта се опитайте да върнете жестовете, направете някого щастлив.
Козирог
Днес в организма ни се събуждат неподозирани сили и възможности. Енергията Кундалини се изкачва по гръбначния стълб и ни помага да се държим изправено, независимо какво се случва наоколо. Не бива да сте пасивни, но и прекалената активност е губеща и вредна. Намерете златната среда в изявите, отношенията и намеренията си. Изливайте любовта и грижите си над другите.
Водолей
Денят е рисков особено за родените във втората декада. Луна и Уран от господарските знаци Лъв и Телец сключва тежки аспекти с рожденото ви Слънце. Попадате под похлупака на нечии искания и претенции. Трудно ще направите самостоятелни крачки. Ще бъдете принудени да се съгласявате с нечие мнение и разпореждане. Внимавайте при пътувания. Не вярвайте на думи и обещания.
Риби
Днес може да изкачите връх в амбициите използвайки силата на тези, които държат важните позиции в живота, любовта и бизнеса ви. Дозирайте поведението си и не се противопоставяйте на авторитетите. Ако не е един, то друг ще доминира, ще определя правилата и посоката, в която ще се движите. Използвайте силата на по-силните, за да си уредите живота и положението си в обществото.
telegraph.bg

Публикувана на
01 Април 2023 година