Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Холивудска звезда ходи по улиците гола и сама

Холивудската звезда Аманда Байнс е тема на световните медии през последните дни след шокиращо разкритие, че е хоспитализирана в психиатрична клиника. Актрисата е видяна да се разхожда в центъра на Лос Анджелис без никакви дрехи.
Приятели, близки до звездата, смятат, че тя се е скитала по улиците с дни, преди да се обади за помощ, както свидетелстват камерите за наблюдение, чиито записи бяха публикувани. Кадрите показват, че Аманда пътува на стоп и се движи с обществен транспорт, а TMZ съобщи, че е получила превоз до Бевърли Хилс от непознат, но след това се е върнала в Холивуд.
Чуждите медии съобщават, че състоянието на Аманда се е подобрило, откакто е настанена в психиатричния център в неделя, но принудителното й задържане ще продължи повече от 72 часа. Видеото показва звездата, облечена в черна тениска с дизайн на кости, докато се разхожда с приятел по Алеята на славата в Холивуд на 17 март.
Актрисата е заснета и в TikTok от фен, който публикува и написа: „Щастлив съм, че получава помощта, от която се нуждае. Тя беше мила, дадох й пари и си поговорихме. Понякога хората просто имат нужда да поговорят с някого...“
Аманда от години се бори с психическото си здраве и няколко пъти имаше вземане-даване с полицията, а мнозина са шокирани от сегашния вид и поведение на бившата холивудска сладурана, на която всички предричаха страхотна кариера. /труд

Публикувана на
01 Април 2023 година