Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Гилотината на лорд Минчев няма милост

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.
Мария - модна разходка в миналия век
Много невинност се очаква да излъчва дрехата, избрана от Мария, но не и в моите очи. Замисълът е почти добър, ако не беше фосфоресциращия цвят, лутащ се между повреден светофар и новогодишна играчка. Дали от Шанел знаят за наличието на такъв модел или шивачка си е поиграла добре с кройките от някое списание... Тоз ръкав- камбана, звъни в нищото, чантата не подхожда на нищо, бижутата не изглеждат съвсем актуални и модерни. Ако Мария е снимана така преди 2000-та година, мога да върна думите си назад. Това под жакета е навит плат за мостра ли е или опит да рокля? Хайде сега, да не се правим на отварячки и на отворени. Гарсон, една бира, моля.
Цветелина Янева - пижамено парти на точки
Облеченото от Цветелина Янева ме кара да се питам докъде е стигнала модата. От една страна- възможно е певицата да е слязла от хотелската си стая за бързо капучино. Това е, ако приемем дрехата за нощница. От друга- за какво и е тази мощна гущеровозелена чанта. Нали едно капучино не е станало 12 000 лева? Ако съм проспал това увеличение и някои елементи на попфолк модата, моля за опрощение. И така- ако това е ежедневна дреха, явно съм спал непробудно поне пет години. Последно видях така една съседка да простира гащите на мъжа си на терасата. Е, да, точките не бяха толкова старателно подредени, но сравнението се доближава до гледката. Подобна детска радост съм виждал някъде около моите 4 годинки, когато мама носеше едноименните бонбонки вкъщи. Ако Янева е съвременната фея на бонбонките- скъпа лельо Цвети, искам няколко. Шегичка. Но... На публично място с пижама- не! По-добре само по бански, може да убедите някого, че идвате от басейна.
Глория, каква е тази цветна история?
Първоначално си помислих, че тези златни бодли са новата прическа на Глория. Гаджето ми подаде очилата и установих, че е рамка на огледало. Певицата е изпаднала в странно цветово настроение. Цвят магента е особено непоносим за простото око на дневна светлина. А тук изглежда сякаш Глория триумфира, което за мен не е добър моден знак. Да, не забравям за жанра, в който се изявява, но все пак, малко съобразяване със световната мода и с това, което ви отива. Пищималчето по средата трябва незабавно да се определи класово. Дали то е носна кърпичка или такава за бърсане на очила. Във всички случаи, мястото му не е там. Чантичката, запокитена някъде зад Глория, никак не е лоша, но защо просто не я забрави, някоя от чистачките в сградата ще и се наслади. Хубав панталон, но май са нямали нейния размер.
Койна - кралица на кенарения шик?
Една много неспоКОЙНА дреха доминира пейзажа днес. Тя може да мине за обредна рокля, може да се нарече булчинска, но най-вече, освен ако не е част от роля на обичаната актриса, облеченото не е по моя вкус. В мислите ми веднага се появяват картини от миналото, моменти в които се е прецеждало мляко за сирене. В подобно ли иска да бъде облечена Русева? От друга страна и в защита на роклята, тук цари идеята за исторически лиезон между настоящето и миналото. Но дори Койна да играе кралица, то това е не горната дреха а нощницата. Смятам, че деколтето може да понесе един тракийски накит. Дантелите около ръкавите са наистина стилни, могат да бъдат обогатени с още материал. Липсва ми една диадема. Тиара. Нещо царствено, което да подчертае скулите на тази жена, която изобилства от очарование.

Публикувана на
01 Април 2023 година