Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кого ще следва късметът в неделя

Видяна: 6260 пъти

Овен
Ден на сърцето, амбициозните начинания няма да успеят. Късметът ще следва тези, които мислят за ближния и работят за подобряване живота на другите. Ден, в който мъдростта ще победи ума и чувствата. Правете това, за което някой ви помоли и оторизира. Който в този ден не е милостив сам ще се лиши от милост. Изключете безцеремонното поведение, злобата и агресията при контактите си.
Телец
Неделя на Великия пост, а някой се кани да се добере до власта и вече да не пости. Проблемите са за тези, които не се съобразяват с никого и действат от позиция на силата. До 16ч. нищо амбициозно няма да успее, но след това колелото на съдбата ще се завърти и ще започнете да изкачвате стъпалата към заветния връх в делови и любовен план. Чакат ви два силни и успешни дни.
Близнаци
Ден на сърцето, участвайте в дарителска акция. Бъдете щедри и приемете другата гледна точка. Днес предприетото с голяма амбиция ще зацикли и няма да донесе успех. Това, което направите с мисъл и грижа за близки и далечни хора ще ви донесе късмет и ползи. Навлизете в труден тридневен период. Утрешният ден носи коренни промени в начина ви на изява, работа и живот.
Рак
Ден на любов и признание, всеки ще ги получи или ще бъде лишен, ако в миналото на се е постарал да ги заслужи. Съветът е да не започвате нищо амбициозно. Големите ни напъни днес ще потънат в прахта на забравата, а всичко, което направим с мисъл и любов към околните ще се помни. Посетете приятел с проблеми, обадете се на родителите и децата, вижте кой от какво има нужда.
Лъв
Днес молитвите се чуват и сбъдват. Проблемът е, че различни хора изказват различни молитви и няма синхронност в желанията, а това спъва напредъка на нацията и общото ни развитие. Негативните пожелания ще се върнат като бумеранг срещу този, който ги е изпратил. След 16 ч. колелото на съдбата ще се завърти и всичко ще се промени. Не бързайте да унивате или да ликувате.
Дева
Започнете деня с грижа за някого, туширайте амбицията. Към обед Луната навлиза в Дева и до вечерта ситуацията ще се промени във ваша полза и интерес. Не бързайте с изводите не се карайте с никого, после много трудно ще се помирите и разберете. Вечерта чакайте покана и предложение, което ще донесе нова работа, повишение или допълнителни бонуси за труда и верността ви.
Везни
Ден на сърцето, не може да го излъжеш с празни обещания и кухи надежди. Може да получите откровение за правилния избор и посока. Днес умният ще вземе грешното решение, а мъдрият ще се окаже прав. В късния следобед навлизаме в деня на колелото, много неща ще се преобърнат и което е вървяло на зле ще се оправи и ще доминира. Търсете актуалната информация.
Скорпион
Днес губят хората на голямата амбиция. Печелят тези, които се погрижат за ближния, които направят поне едно добро дело и поемат на плещите си поне част от нуждите и надеждите на другите. Помогнете с каквото можете и чакайте подкрепа. Ще се разбере доколко сме хора и с какви хора си имаме работа. Включва се космическият канал на любовта. И дано молитвите ни се чуят.
Стрелец
Ден на сърцето, а то очаква разбиране и подкрепа. Няма да се прости пренебрежителното и неуважително поведение и желанието да прецакаш другия. Родените в първата декада получават своите уроци, а утре и за другите са приготвени неприятни изненади, ако не се съобразяват с потребностите и нуждите на близките. Старайте се да скъсявате, а не да увеличавате дистанциите.
Козирог
Днес се прави това, за което някой ви моли, изисква или настоява. Правете жестовете, които се очакват от вас. Големите апетити ще бъдат пресечени от желанието на всички да се живее по-добре, да се разпределят честно ползи и екстри. Предприетото с голяма амбиция ще потъне в прахта на забравата, а това, което правим от сърце и душа ще просъществува, ще ни пази и подкрепя.
Водолей
Смирете амбицията, ориентирайте се към спонсорски инициативи и подкрепете близките си в пътя им към нещо по-добро. Не поставяйте условия и не се дръжте ултимативно. Правете това, за което ви молят, без да давате непоискани съвети. Без много приказки дайте на някого това, от което се нуждае. В този ден е важно да приемате и да благодарите за даровете на другите и на съдбата.
Риби
Ден на любовта, амбициите не дават резултат, а само настройват околните срещу вас. Луната навлиза в знака на опозицията ви Девата и до 5-и ще срещате отпор на личните си и професионални инициативи. Съветът за този ден е да запазите неутралитет, да пазите свои и чужди тайни и да не отивате в крайности. Родените в първата декада нямат думата и е добре да си мълчат като риба.
telegraph.bg

Публикувана на
02 Април 2023 година