Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Блатечки се подмладява с филъри и ботокс

След като удари 52, Асен Блатечки се подложи на подмладяващи процедури. Соченият за секссимвол на българското кино , въпреки възрастта си, не спира да се радва на интерес от страна на нежния пол. Той бе поздравен за специалния повод и от Айлин Бобева, която нашумя с участието си в риалитито Ергена.
Не става ясно двамата от къде се познават и от кога поддържат приятелството си, но се предполага, че то е възникнало от спорта. И Асен и Айлин са се занимавали професионално с карате. Бойното изкуство вероятно ги е сближило и двамата са запали топлите отношения помежду им.
Близки до тях дори предполагат, че са преживели кратка и бурна авантюра. Все пак Асен в приятелски кръг не пропуска да се похвали, че е бил поне с 500 жени.
Негови приятели го определят като суетен и смятат, че постоянното женско присъствие в живота му вдига допълнително самочувствието.
Вероятно и от суета се е подложил на процедури за подмладяване покрай рождения си ден. Посещавал е студия, в които е опънал бръчките и пълният комплект от филъри и ботокси.
Актьорът има син на 8 години от моделката Диляна Попова, но двамата се разделиха въпреки него. Все пак и тяхната връзка започна не по най-правилния начин, защото тогава Асен все още е бил женен за бившата си жена Катерина Горанова.
Любовта между Блатечки и Попова пламна при снимането на българския сериен филм Стъклен дом, а двамата дълго време криеха и отричаха, че имат нещо общо.
Близки споделят, че и тяхната връзка не е продължила по мед и масло дълго време, защото Асен не спирал да се заглежда по по-млади жени, а и с неговия имидж на мачо търпението на синеоката манекенка не е издържало много.Уикенд.

Публикувана на
02 Април 2023 година