Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Призракът на Елвис спира дрогата на Роби Уилямс

Е дна нощ Том Паркър, мениджърът на Елвис Пресли (починал през 1997 г.), имал кошмар. В съня си той вижда певеца да се въргаля на пода, с разхвърляни около него спринцовки и бутилки от уиски. От тавана падали монети, които се превръщали в черни бръмбари.
Паркър се събудил, облян в пот. Нямал никакво тълкувание на съня си и дори не заподозрял, че може да е пророчески. Досетил се за кошмара си, когато след известно време намерили Елвис мъртъв на пода в банята на дома му. Дълго време фенове на Краля на рокендрола подозират, че смъртта му е инсценирана. Вървят слухове, че не е починал действително, а се е скрил, за да не преживее залеза на кариерата си. Двойниците му се множат, а отгоре на всичко се появяват и много ентусиасти, които се опитват да се свържат с духа му. Сред тях е и британският певец Роби Уилямс, който твърди, че редовно си общува с духа на своя кумир.
Дъно
През 2001 г. Роби Уилямс е стигнал до дъното: наркотиците и пиянството са на път да го съсипят съвсем. Той се налива като каруцар и изпада в безпаметно състояние. Но ето че един ден се появява в приличен вид и напълно трезвен на интервю в “Радио-1”, за да сподели, че нощес е имал VIP гост - духът на Елвис Пресли му се явил и го скастрил: “Каза ми: да се взимат наркотици е лайняна работа. Отърви се от този порок”. Отрезвен от срещата, Роби Уилямс решава да се вземе в ръце. Той започва да се моли всекидневно на Пресли, като иска от него помощ за всички свои проблеми. Скоро след това Роби заявява, че никога досега не се е чувствал толкова добре и съжалява само, че светият Елвис не му помага да вкара ред и в личния си живот, като му прати постоянна приятелка. Но ето че след като и това негово желание е изпълнено и Роби позира щастливо с гаджето си - актрисата Ейда Фийлд, певецът изневерява на стария си приятел с нов дух. В къщата, която си е купил за 15 милиона долара, според него има друго присъствие - на Катерина Пар - шестата и последна съпруга на крал Хенри VIII.

Публикувана на
02 Април 2023 година