Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Миро Дзвера шпионирал Отварачката чрез телефона и подареното й Бентли

Попфолк звездата Мария, която миналата седмица беше жестоко пребита от мъжа си Мирослав Соколов след бурен семеен скандал в дома им в столичния кв. „Лозенец“, е била подложена на системен физически и психически тормоз от половинката си през последните месеци от връзката им. Това разказаха пред „Уикенд“ близки до популярната певица.

Кървавият екшън с Мара Отварачката се разигра на 21 март късно вечерта, когато фолкизпълнителката, а и други обитатели на лъскавата жилищна кооперация на ул. „Златен рог“, подават сигнали на спешния тел. 112 за ескалиращ битов скандал. Отзовалите се след броени минути с две полицейски патрулки петима служители на МВР саизвели с белезници на ръцете Мирослав,свидетелстват съседи на Мара Отварачката. Според думите им, дочути от полицаите, агресивният партньор на фолкизпълнителката опитал да скрие от ченгетата законния си пистолет, който се оказал зареден и с изключен предпазител на спусъка.
Твърди се, че във фаталната нощ порядъчно пияният Мирослав е нанесъл жесток побой с ритници и юмруци на Мария, след което е опрял пистолет в слепоочието й. Фолкпевицата е отказала да бъде отведена до болницата с линейка и придружена от полицаи, след като мъжът й насилник е бил отведен в ареста на 4-то РПУ. На следващата сутрин обаче Мария е била прегледана от лекар, който е констатирал множество отоци и синини по цялото й тяло.
Насилникът Мирослав Соколов прекара 72 часа в килия, преди съда да го пусне под домашен арест. Съдебният процес срещу 35-годишния лихвар е засекретен, за да се запази неприкосновеността на личния живот на двойката. Съпруг №3 на Мара Отварачката обаче е застрашен от5-годишна осъдителна присъда.
Обвинението срещу Мирослав, повдигнато от прокуратурата е за закана за убийство и нанесена лека телесна повреда. Според полицейски източник на „Уикенд“, огнестрелното оръжие на лихваря вече е отнето от служба КОС към МВР.
Близки до фолкпевицата Мария разкриват, че през последните месеци сексапилното миньонче на няколко пъти е ставало жертва на агресията на Мирослав, който й посягал физически.
Запознати разказват, че навръх Бъдни вечер Миро Дзвера, както е наричан в ъндърграунда мъжът на Мара Отварачката, ударил шамар на фолкпевицата пред очите на 13-годишната й дъщеря Марая. Щерката на Мария от първия й брак с бизнесмена Димитър Андонов не е присъствала на последния и най-брутален побой, нанесен на майка й от Миро Дзвера. Неофициално се твърди, че

Мария е бита поне 4 пъти от мъжа си,преди да се осмели да пусне жалба срещу него след последната жестока инквизиция.
Колежки на Мара Отварачката свидетелстват, че е била подозирана в системни изневери от Мирослав, чиято ревност ескалирала през последните месеци от брака им.
„Той беше инсталирал в мобилния телефон на Мария шпионски софтуер, който му препращаше в реално време цялата й кореспонденция. Тя научи, че е шпионирана, когато телефонът й се повреди и го беше оставила на поправка в оторизиран сервиз на „Айфон“, разказва запознат с премеждията на Отварачката. Според думите му, преди няколко месеца Мария се натъкнала и на друга шпионска джаджа, монтирана от ревнивеца Миро Дзвера –проследяващо устройство „тракер“,поставено в тузарското „Бентли“, което мъжът й подари за нейния 40-и юбилей. Тогава Мирослав се оправдал, че поставил джипиес тракера не за да следи Мария, а тъй като се опасявал, че лимузината за 400 000 лева може да бъде задигната от чевръсти автокрадци.

Публикувана на
02 Април 2023 година