Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще има успешен ден

Видяна: 5960 пъти

Овен
Това може да бъде най-успешният ви и печеливш ден за периода. Действайте активно в посока на голямата си амбиция. Добре е за сключване на сделки и договори. Планирайте преговори по важните въпроси и ще постигнете съгласие. Старайте се да водите принципна и делова политика. Една лъжа ще бъде хваната и може да провали почти уредени договаряния..
Телец
Не се препоръчват съвместни инициативи. Луната навлиза в нехармоничния ви Водолей и сключва пречупващ аспект с Меркурий от Телец. Не играйте посреднически роли, може да настроите негативно и двете страни. Не е изключено да попаднете в изолация и тези, които свързвате да се съюзят срещу вашите интереси. Много внимателно преценявайте връзките си, не правете компромиси.
Близнаци
Силен, успешен и творчески ден, в който може да осъществите перспективен съюз и да подпишете дълготрайни договори. Водете принципна политика, не накърнявайте чуждия интерес, ако искате и за вашия някой де се погрижи. Пътувайте, но с наземен транспорт. Денят е благоприятен за предприемаческа дейност, за покупко-продажби на имоти и за преместване на ново работно място.
Рак
Обстановката коренно се променя. Време е за активни действия, за избор на посока и цел, за стиковка на отношения и действия с проверени в годините хора. Може да подпишете изгодни партньорски договор и да влезете в представителна среда. Пътувайте, уредете срещи на място и направете лични огледи. Водете принципна политика. Една лъжа ще провали уредена сделка.
Лъв
Луна и Меркурий са в конфликт с рожденото Слънце на родените в първата декада. Ще се охарчите, ще направите големи и рискови покупки и вложения, които ще се отразят зле на семейния бюджет, но ще донесат радост и приятни моменти за близък човек. Не влизайте в казиното и не играйте хазартно в деловите и лични връзки. Не се изхвърляйте в желанието да впечатлите някого.
Дева
Рекламирайте се, представете пред публика талантите си, излезте на пазара на труда и търсете начин за странични доходи и печалби. Днес може да осъществите перспективни съюзи и да намерите отдавна търсения партньор, майстор или посредник за важните си начинания. Един от дните, в които гърнето си намира похлупака и в любовта. Не се отказвайте от предложения и срещи, опитайте пак.
Везни
Днес може да постигнете много, да се изявите в средата си и да заемете добре платена позиция на работното място. Сега е момента за спешни действия в желаната посока. Ще бъдете приети и предпочетени за работа и може да ви възложат печеливши проекти. Бъдете максимално активни и търсете нови ниши, в които да се внедрите. Всяка бизнес инициатива ще има добра възвръщаемост.
Скорпион
Внимавайте при пътувания, действайте на свой терен. Може да се продаде непродаваемото до момента и да се купи нещо с отстъпка. Ще се решите на крачката, която дълго сте отлагали. Започнатото и уредено днес ще стане база за бъдещото ви развитие и напредък. Може да изтъргувате с печалба и полуготовата си продукция. Поемайте умерени рискове, защитете си гърба.
Стрелец
Ден на активна работа и предприемаческа дейност. Пътувайте уредете срещи на място, направете огледи на места и терени, в които смятате да се внедрите или да използвате в бизнеса си. Водете принципна политика. Който излъже ще загуби стабилни връзки и възможни инвестиции. Дава се клетва за вярност, определят се лимити и правила. Денят ви носи изцеление.
Козирог
Ден на успешни сделки и покупко-продажби. Контакти и преговори ще носят взаимни ползи и за двете страни и в бъдеще ще са трамплин за важни съвместни инициативи и съюзи. Срещате хората, с които заедно ще надвиете общата конкуренция и ще станете актуални на пазара. Не прикривайте истината, другият добре ви е проучил. И ако с някого днес си стиснете ръцете ще е за дълго.
Водолей
Луната навлиза във Водолей и среща Плутон. Денят е зареден с огромна енергия за постигане на важните ви цели. Сега е момента да сключите нови договори или да преподпишете старите при по-изгодни условия. Обадете се на стабилните си партньори и подновете връзките в бизнес и личен план. Ден на подадените ръце, на възможността да се влезе в нова среда и да се обновят чувствата.

Риби
Днес пренебрегвате вечните страхове и правите силен ход. Може да постигнете нещо, за което в миналото не са ви стигали сили и средства. Ще намерите спонсори за проектите си, а някой ще направи и първата копка по пътя към новия си дом. Всичко, което е за продан ще се продаде успешно, а каквото купите ще ви радва и служи дълго време. Създадените връзки ще се разрастват в бъдеще.
telegraph.bg

Публикувана на
11 Май 2023 година