Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в петък

Видяна: 7820 пъти

Овен
Ден за събиране на информация преди важните действия в началото на другата седмица. Проучете хората, с които смятате да влезете в преговори и делови съюзи. Търсете своята ниша, своя отбор и група по интереси. Сменете треньора или фитнеса, ако не сте доволни. Лесно се усвояват нови знания и умения. Проучете и местата, за които ще кандидатствате за учене или за нова работа.
Телец
Ден на тайното знание и на поверителната информация. На родените в третата декада може да бъдат спестени някои данни, а това ще води към грешни ходове в работата и бизнеса. Постарайте се да имате очи и уши навсякъде където имате лични интереси. В момента деловите ви и приятелски връзки са поставени на карта. Ще оцелеят тези, които докажат взаимната лоялност и зачитане.
Близнаци
Ще получите навреме точната информация. Реагирайте изпреварващо в средата, в която смятате да се внедрите или вече работите. Търсете нови връзки и канали, чрез които да осъществите полезните за вас контакти и да разберете какви промени се готвят във важна за вас област и професионална ниша. Добре е да се работи в екип. Организирайте съвместни инициативи и дейности.
Рак
Ако днес имате две посоки на избор тръгнете в тази, с която сте запознати по-добре и притежавате достоверна информация. Поемайте умерен риск и се доверете повече на опита си, вместо на измислените правила. Може да направите нещо за пръв път и то да се окаже успешно. Ако нещо не върви сменете учителя и треньора. И сънищата ви дават полезна информация и готови решения.
Лъв
Родените във втората декада ще имат натоварен ден с проблеми при пътувания, в общуването и на работното място. Усещате, че старите правила не работят в новата ситуация, но трудно намирате пътя и подхода. Нужен ви е съвет от капацитет. Сега е момента да повишите знанията и личната си квалификация. Овладейте нови програми, намерете нови консултанти и учители.
Дева
Днес лесно се усвояват нови знания и умения. Може да си намерите ученици и сами да влезете в нова образователна програма. Добре е да се започнат опреснителни курсове. Някой ще получи покана за учителско място и в бъдеще това ще му стане приоритет. Всичко, което научите и проучите ще ви влезе в работа и ще носи доходи в бъдеще. Ще се почувствате оценени и ще вдигнете нивото.
Везни
Ден за проучване, за даване и търсене на консултантски услуги. Търсете преподавателско място или се запишете за нов професионален и бизнес курс. Опреснете знанията си, а ако сте на нужното ниво намерете средата, в която да се изявявате и да печелите симпатизанти. Днес са на ход добре информираните и тези, които имат доверен партньор на важна и престижна позиция.
Скорпион
Днес печелят тези, които са проучили нуждите на пазара и знаят какво се търси и котира в момента. Ден на тайното знание, някои истини се скриват от вас, а определена група хора се опитват да действат против личните ви интереси. Ще получите важна информация, ако сте в кръга на доверените хора. Разберете кой на кого държи и с кого е в комбина. Важното е да пробиете обръча.
Стрелец
Ден на тайното знание и на поверителната информация. Пазете свои и чужди тайни и лични данни. Не споделяйте нищо, което може да се използва в нечия вреда. Търсете нови контакти в местата, в които имате личен интерес. Започнете опреснителни курсове, взимайте и давайте уроци и направете консултации със специалисти по важни лични, професионални или здравословни проблеми.
Козирог
Ден на тайното, прикритото и скрито от мнозинството знание. Нужно е усилие, за да се представиш добре и да станеш част от играта на пазара. Ще се котират добрите прогностици и добре информираните, както и тези, които могат да осигурят стабилни защитни варианти. Сега е момента да научите нещо допълнително и да опресните знанията си в нужната ви област.
Водолей
Днес влизате в ролята на ученика или на учителя. Постарайте се да изиграете добре и давате роли и да помогнете на себе си и на друг в пътя към важна цел. Всяка информация ще е нужна и важна за бъдещето ви и за успеха на личната ви мисия и амбиция. Не пренебрегвайте съобщения и предложения. Асоциациите по съседство ще помогнат да видите в действие цялостната картина.

Риби
И докато другите търсят нужните информации в различни посоки, вие ще се радвате на щастливи случайности и интуитивни прозрения, които ще ви спестят време и средства по пътя към целта. Доверете се на инстинктите, идете там, където нещо ви привлича и може би там ще намерите хората, които ще ви свършат работа, ще ви направят услуга и ще ви обичат. Влезте в нов екип.
telegraph.bg

Публикувана на
12 Май 2023 година