Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише в събота

Видяна: 6140 пъти

Овен
Днес може да се кажат и направят много неща, за които ще съжалявате. Движат ви агресивни импулси. Изплува неудовлетворението от миналото и се излива над главите на невинните в ситуацията. Щадете себе си и близките, ограничете контактите с хора, които винаги ви натоварват. Днес при най-малкия повод изливате насъбраното във времето и който е наоколо ще плаща за ваши и чужди грешки.
Телец
Не планирайте роднински срещи. Денят провокира комплексите ни от миналото, възражда тежки спомени водещи до спорове и конфликти за неуреденото и неразделено наследство и имот. Освобождават се залпово неконтролируеми сили и енергии, действа се повече по инстинкт, а разумната преценка остава на втори план. Неблагоприятно за хирургически процедури.
Близнаци
Днес може да попаднете в неприятна ситуация с роднини и близки. Преследват ви комплексите на миналото и отново се държите извинително към тези, които винаги ви правят проблеми и забележки. Родените в първата декада плащат за чужди грешки и после се сърдят на себе си и на близките за проявенето малодушие. Ден на преследването и изгнанието, някой се готви да замине за чужбина.
Рак
Каквото приключите и представите днес ще бъде добре оценено и прието, ще ви донесе пари, популярност и възможност да прекратите вредни връзки. Воювайте за личната си самостоятелност. Хора с комплекси ще ви правят услуги в желанието да получат достъп до професионалните ви контакти и възможности. Цената ви се вдига, а заедно с това ставате желан обект на ухажване и внимание.
Лъв
Ден на комплексарите, които опитват да се надскочат и в страха си да не бъдат изместени проявяват агресивно поведение. Ще се сблъсквате с нетолерантност от страна на хора, които се опитват да изпъкнат на ваш фон. Апетитите за власт и пари се ненаситни, независимо колко ще дадете и предложите. Но вие сте лъв, ще сложите на мястото му всеки, който си превиши правата.
Дева
Тежък ден за родените до 1 септември. Луна и Сатурн ви гледат в опозиция от знака на мечтанието Рибите. Трудно ще сбъднете желания и мечти. Не ровете в миналото, не правете забележки и не критикувайте никого, особено ако чувствате лична вина за създалата се ситуация. По различни поводи изпъкват комплексите ни от миналото, запазете добрия тон, за да запазите връзките си.
Везни
Ден на едиповите комплекси и на проблемите от миналото. Сърдите се на другите за нещо, за което трябва да се сърдите на себе си. Не чоплете стари рани и не засягайте болни за другите теми. Не планирайте важни разговори с деца и родители. Нека този ден отмине в приятни и разтоварващи моменти, на приятни и релаксиращи места с още по приятни за вас и за близките ви хора. Ден за отдих.
Скорпион
Родените в първата декада днес ще постигнат примирие и ще уредят болните въпроси с деца и родители. Луна и Сатурн от Риби и Венера от Рак образуват чудесни аспекти с рожденото ви Слънце. Утре в играта ще се включат Марс и Нептун и за всеки проблем ще се получи отговор и защитна реакция. В момента сте активирани максимално, ще намерите начин да реализирате всяка амбиция.
Стрелец
Родените в първата декада днес са подложени на натиск от страна на деца и родители. Ситуации от миналото се повтарят и отново се чувствате пренебрегнати и ощетени. Не слагайте прибързано край на отношения и връзки, които после ще ви липсват. Гледайте напред, не се обръщайте назад и намерете ново решение на старите проблеми. Денят не е благоприятен за оперативни намеси.
Козирог
Днес миналото се завръща с болезнени уроци. Някой вече решава да замине за чужбина, а друг окончателно се завръща. Не взимайте прибързани решения и не ходете в места, където се събира агресивна тълпа. Може да повторите стари грешки и да се върнете към връзки, от които сте се опарили. Денят изисква революционни промени в начина ни на работа и живот. Не се обръщайте назад.
Водолей
Днес по-възрастните предават щафетата на младите. Предстои смяна на поколенията. Ще бъде трудно и за двете страни да направят нужните рокади, но времето изисква своето и правилата на играта се променят. Подкрепете децата си в личните им инициативи, дори и да не сте съгласни с някои от тях. Върнете се към спомените си и вижте, че картинката е същата. Колелото се е завъртяло.

Риби
Днес Луна и Сатурн от Риби са в брилянтен аспект с Венера от Рак. Даваме си сметка кого обичаме, независимо проблемите, които имаме и неудобствата които търпим. Не повтаряйте старите грешки, не ровете в миналото, сменете подхода и обичайте безрезервно. Ще изживеете моменти, в които ще ви притискат с изисквания, но когато правиш нещо за любим човек е приятно и лесно.
telegraph.bg

Публикувана на
13 Май 2023 година