Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни вещаят звездите в неделя

Видяна: 4760 пъти

Овен
Ден на реформи, поставят се условия, а някъде ще има и ултиматуми. Не допускайте намесата на трети лица в отношенията ви с близки и партньри. Разпределете териториите на влияние и определете финансовите лимити за вас и децата. Ден на мечешките услуги, не правете и не търсете такива. Спортувайте, направете здравословни процедури, посетете пречистващо и духовно място.
Телец
Ден с огромна преобразуваща сила, подгответе се за реформи и реорганизации в начина ви на работа и живот. От утре планетата на търговската инициатива Меркурий ще тръгне в директна посока и ще стимулира бизнеса. Каквото планирате днес ще тръгне утре успешно и ще ви осигури стабилна база за бъдещето. Важното е да не променяте решенията си в последния момент.
Близнаци
Ден на болезнени промени и реформи, които повече не могат да се отлагат. Приключвате с мъчителния период на изчакването някой да реши проблемите и вече взимате нещата в свои ръце. От утре вашата управляваща планета Меркурий ще тръгне в директна посока. Време е да се действа активно и право в целта, да се поставят условия и да се включат в действие всички налични резерви.
Рак
Ден с огромна преобразуваща и регенерираща сила. Получавате лично откровение как е добре да постъпите в трудна ситуация на избор и накъде да насочите стремежите и амбициите си. Връзките и контактите от този ден ще ви помогнат да стъпите на стабилна база за развитие на личните ви дарби, възможности и таланти. До дни може да уредите договори и да получите чаканото финансиране.
Лъв
Денят е благоприятен за начало на строителство и ремонти. Разширете и подобрете базата, на която се развивате и работите. Нищо да не се руши, а да се гради и надгражда. Преди да прекратите една връзки помислете как може да я стабилизирате. Обърнете внимание и на здравето си. Днес може да се намери лечебно място и лекарство за всякакви болести. Лечителят е до вас.
Дева
Днес и за родените във втората декада няма да има мира и спокойствие. Започвате промени и преустройства в дома, а ако не го направите друг ще вземе инициативата и ще прави нещата така както на него му харесва. От утре и на работното ви място предстоят рокади, информирайте се ако сте близки с шефа. Денят е с огромна презареждаща сила, връзките се обновяват, някой започва ремонт.
Везни
Ден за работа в градината, за разходка в парка или в планината. Оглеждайте се, може да откриете мястото, което търсите отдавна. Ден на откровение за нуждите на момента и за правилния избор. Не бързайте да отхвърляте предложения и покани, дори и от случайно срещнати хора. Помислете, съгласувайте ги с партньора, включете в действие скритите семейни резерви и ресурси.
Скорпион
Навлизате в период на кардинални промени в начина на работа и живот. Ще се окажете в ролята на арбитър и посредник и ще извлечете ползи от всяка среща. В момента сте на път да заемете нова база и позиция, на които ще се развивате и печелите в бъдеще. Приемайте всяка реформа, подкрепете новите бизнес инициативи на близки и приятели. Така ще станете част от голямата игра.
Стрелец
Днес и родените във втората декада ще изпият своето горчиво хапче в личните и роднински връзки. Претенциите към вас с увеличават, но и вие настоявате на своето. Не бързайте със заемите, включете в действие семейните резерви и роднинските връзки. До утре на обед ще откриете изход от ситуацията, която не ви дава мира и покой. Запазете спокойствие, за вас идват три силни дни.
Козирог
Ден на реформи, които позволяват да сменим програмата, да излезем от рамките на старите ограничения и да вдигнем нивото. Излезте на светло и в личния си живот. Днес е важно да се съберем и разберем. Сменете тактиката в местата, където от доста време не успявате да постигнете напредък. И ако у дома е отесняло, планирайте ремонти и разширение. Ден на съзиданието.
Водолей
Доверете се на предчувствията си и тръгнете в посоката, която ви привлича. Ден за ремонти и строителни дейности. Намерете майстори или клиенти ако стоите от различните страни на барикадата. Който има време да работи над личното си здраве. Идете на фитнес, разходете се в планината, променете начина си на хранене и живот. И сексуалната ви енергия се пробужда.

Риби
Ако отдавна сте намислили нещо и чакате удобен момент, направете го днес или утре. Ще се сбудите с откровение и може да вземете окончателно решение по важни професионални и лични въпроси. Може да изкачите едно стъпало към върха на славата и любовта. Използвайте активно всички налични резерви и варианти. Не отказвайте, ако някой ви предложи услугите или любовта си.
telegraph.bg

Публикувана на
14 Май 2023 година