Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 6520 пъти

Овен
Ако сте тръгнали в посока на важна своя работа, идея и амбиция не позволявайте на никой да ви отклони от пътя. Луната преминава през точката на обсебването и навлиза в Овен. Ще има опити на странични хора и фактори да ви отказват от една или друга цел и посока. Не поглеждайте встрани и в любовта. До края на деня ще постигнете успехи, ще получите чакани и заслужени награди.
Телец
Днес всички застават на старта на новите инициативи. Ден на костенурката. Девизът е ”бързай бавно”. Към края на работното време ще се постигнат важните цели. Меркурий тръгва директно в късния следобед, така че не бързайте, водете преговори, стиковайте мнения и планирайте съвместните инициативи. Не позволявайте на никой да ви се меси в избора и в начина ви на работа.
Близнаци
От днес падат бариери, ограничения и забрани, които са пречили на бизнеса и търговската инициатива. Меркурий тръгва в директна посока и до вечерта поне една цел ще бъде постигната. Вървите към финала на важни преговори и към сключването на нови договори обезпечаващи бъдещите ви инициативи. Не се разсейвайте с нищо странично. Гонете най-важната си задача и цел.
Рак
Навлизате в проблемен тридневен период и независимо, че Меркурий тръгва директно вие се сблъсквате с хора, които говорят завоалирано, спестяат или извъртат истината, избягват директен контакт и преговори. Всичко ще постигате с мъка. Не изпускайте от погледа си основната задача и цел и не позволявате на никой да ви отклонява от пътя. Не отменяйте определените от вчера срещи.
Лъв
Рано сутринта Луната навлиза в хармоничния ви Овен, а по-късно Меркурий тръгва директно. Предстоят рокади, които ще отворят заключени до момента врати. Вървите към съдружие и договаряне, което ще ви помогне да изплувате от кризата. До края на деня може да стигнете до финала на преговорите и да подпишете нови договори. Не се разсейвайте с нищо странично.
Дева
Ако сте си направили точна програма за деня не я нарушавайте и не позволявайте на друг да се намесва в избора ви. Днес е важно да се стигне до финала на планираните преговори и делови срещи, да се уточнят цени, условия на договори и плащания. Пътя ви пресича фатално привличане, което може да ви обърка живота. Отлагайте непланираните срещи за следващите дни.
Везни
Меркурий тръгва директно и отпушва бизнес инициативите, но Луната навлиза в знака на опозицията ви Овена, така че интересите ви ще се сбъскат челно с тези на определена група хора, които са подготвени за отпор срещу вас и срещу всеки, който им пречи. Нищо ново не започвайте, а прикючете с делата от вчера. До вечерта може да получите чакани плащания и изгодни предложения.
Скорпион
Днес Луна и Нептун от Риби и Марс от Рак са в брилянтни аспекти със Слънцето на родените в третата декада. За вас това ще е ден изпълнен с вдъхновение, с прозрения за бъдещето и усещане за правилната посока и цел. Хората на изкуството създават своя шедьовър. Опитайте да реализирате всяка своя идея и да довършите нещо, което от доста време не върви. Днес вече сте на финала.
Стрелец
Тръгващият директно Меркурий активизира бизнеса. До вечерта може да стигнете до желания финал на водените преговорите и да подпишете нови договори. До два дни в живота и дейноста ви ще настъпят благоприятни промени. Чакайте придобивки и изгодни оферти. Не бързайте с новите инициативи докато не изпълните поетите договорни отношения. Ден на костенурката, бързайте бавно.
Козирог
От днес бизнесът вече действа активно, Меркурий тръгва директно и отпушва стопираните инициативи. Проблемът е, че при вас нещата ще се забавят, ще срещате опозицията на обединената конкуренция, ще бъдете стопирани и ограничавани в новите си начинания. Съветът за този ден е да приключите със старите задължения преди да предприемете нещо ново и важно за бъдещето.
Водолей
Силен и вдъхновен ден. Бизнесът се събужда, Меркурий тръгва в директна посока в знака на материалните приоритети Телеца. Време е да си потърсите правата. Работете за повишение и преназначение. Сложете край на изчаквателната политика някой да се сети и да ви оцени. Бъдете безкомпромисни в исканията си, защото и претенциите на другите към вас ще се увеличават.

Риби
Рано сутринта Луната е в съвпад с Нептун от Риби и в перфектен аспект с Марс от Рак. Може да реализирате стара мечта, замисъл или хрумнала ви на момента идея. Хората на изкуството ще бъдат посетени от личната си муза. До края на деня може да приключите успешно задача или проект, които влачите от доста време. Усилията ви ще бъдат оценени и заплатени добре, ще дойдат и поръчки.
telegraph.bg

Публикувана на
15 Май 2023 година