Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише във вторник

Видяна: 12160 пъти

Овен
За днес не се препоръчват събрания и съвместни инициативи. Където се съберат повече хора работата ще зацикли, ще има спорове, надвикване и конфикти. Губите си времето, ако решите да участвате в съвместни инициативи. Днес всеки дърпа чергата към себе си и не е склонен да приеме чуждо мнение. Следобед Юпитер напуска вашия знак, отива си едно важно покровителство.
Телец
Днес се надвикваме и надпреварваме кой да заеме силната позиция. Не се препоръчват екипни срещи и събрания. Ден на жабешкия хор в блатото на живота. Конфликтите са неотменна част от всяка съвместна среща. Само двустранните разговори ще минат на ниво и ще донесат ползи за двете страни. Направете нужните консултации със специалисти в областа, в която имате проблеми или болежки.
Близнаци
За днес не планирайте общи преговори. Проведете няколко двустранни срещи, които ще са трамплинът към взимането на съвместни решения по късно. Проведените консултации ще уточняват позиции и апетити и е добре да се запазят в тайна. Юпитер навлиза в знака на златото и парите Телеца. Ще се преговаря за много пари, ще се планират скъпо струващи проекти и начинания.
Рак
Ден на разправии за дреболии, а важните неща направо ви качват кръвното. Запазете неутралитет, не участвайте в съвместни дейности и инициативи. Лесно се хаби енергия в приказки, които не водят до никъде. Преговорите зациклят. Привечер Юпитер напуска нехармоничния ви Овен и поне в една посока късметът ще ви се усмихне и проблемите ще започнат да се решават.
Лъв
Днес ще имате успех, ако не се включвате в общия хор и стоите далече от колективните инициативи. Преговаряйте на четире очи и без съветници, наблюдатели или критици до вас. Нека си остане в тайна всичко, за което сте се споразумели и сключили договор. Ден на откровение за правилната посока и избор. Уредете си среща с капацитет в нужната ви област.
Дева
Ако днес планирате среща с няколко човека, направете ги по единично. Където се съберат повече от двама ще възникват конфликти, ще се появи предател и отношенията ще зациклят. Посетете лекари и консултанти, търсете съвет от капацитет и не се явявайте наподготвени на важни мероприятия. Съветът е да не взимате думата на събрания и да не участвате в групови инициативи.
Везни
От днес планетата на правото и закона Юпитер навлиза в Телец и вече няма да ви гледа в опозиция. Ще приключите бързо водените дела, ще спечелите и пропуснатите ползи и някои законови ограничения ще отпаднат. Активизирайте се максимално, посетете юристи и консултанти и изчистете задълженията си. От днес се чупят оковите, с които дълго сте държани в подчинение.
Скорпион
От днес до 26 май 2024г планетата на правото и закона Юпитер ще ви гледа в опозиция от знака на Телеца. Внимавайте да не объркате сметките. Не си позволявайте да изпадате във финансови зависимости и да играете хазартно. Родените в първата декада е добре да започнат имотни и наследствени делби. Може да ви бъдат поставени ултиматуми, ако участвате в наемни отношения.
Стрелец
Родените във втората декада са в силна позиция за подписване на двустранни договори. Не позволявайте на трети лица да надникват в личните ви контакти. Водете преговори на четири очи и не разкривайте тайната на постигнатите споразумения, докато нещата не потръгнат и не се стабилизират. Посетете учителите си, личния си лекар, адвоката и счетоводителя си и задвижете нужните процедури.
Козирог
От днес ще печелите в соловите си акции. Не сключвайте колективни трудови договори, а се постарайте да защитите позициите си и своите оригинални проекти. Край с опитите на околните да заработват и печелят на ваш гръб. Юпитер навлиза в хармоничния ви Телец и до една година ще защитава личните ви и професионални интереси, ще ви помага да печелите конкурси и дела.
Водолей
Юпитер навлиза в Телец. За родените в първата декада започват дни изпълнени с грижи и безпокойство, с юридически проблеми и неуредици на работното място. Спазвайте правилата, ако не искате да бъдете ощетени. Не се включвайте в колегиалните спорове, а посетете капацитет за професионален съвет. Постарайте се бързо да влезете в час, за да се справите с конкуренцията.

Риби
Ден на конфликти и разправии в местата където се съберат повече хора и то с различни мнения и изискваня. Неблагоприятен момент за съвместни консултации и събрания. Следбед вашата управляваща планета Юпитер навлиза в Телец и още от утре ще се отпуши всяка една зациклена ситуация. Ще намерите нужните защити, протекции и пари. Посетете капацитет за съвет.
telegraph.bg

Публикувана на
16 Май 2023 година