Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои са късметлиите в четвъртък

Видяна: 8860 пъти

Овен
Денят е добър за сделка с недвижим имот, което ще помогне на бизнеса ви. Имате възможност за изгодна инвестиция и за покупко-продажба, която ще ви подсигури материално и ще носи спокойстие и уют в кризата. Нищо важно не отлагайте за утре. Сега е момента за апартамента. Приключете отдавна влачена сделка. Направете нужните компромиси и изисквайте същото от партньорите.
Телец
Един от най-благоприятните дни за старт на нова фирмена дейност на свой терен и със свои средства. Луната е в Телец в съвпад с Юпитер и Меркурий, а този еспект стимулира търговското право, дава възможност да получите и уредите нови документи осигураващи повече права и възможност за успешен бизнес. Подпишете нови договори, сключете сделки, уредете наследствените дела.
Близнаци
Най-благоприятният ден в месеца за сделки с недвижима собственост и за стартиране на нова дейност на базата на наследен имот. Всичко предприето ще има успех и в бъдеще ще ви носи ползи и пари. Сключете нов договор, върнете дълг, платете данъци и такси и разчистете терена на бъдещите си инициативи. Добре е да се проведе прочистваща диета до новолунието. Презаредете.
Рак
Ден с възраждаща, прочистваща и оздравителна енергетика. Очаквайте придобивки. Добре е да се уреждат спорни имотни въпроси, да се правят огледи на жилища и терени и да се придобива собственост. Всичко предприето ще ви носи ползи и ще осигурява нужната ви база и материална защита за бъдещето. Пазете очите, следете кръвното, не стойте дълго пред компютъра.
Лъв
Помогнете на деца и внуци да стартират свой собствен бизнес. Ще се печели в бъдеще, ако се създаде нова фирмена дейност на семеен терен. Инвестирайте пари и доверие в най-близките си хора. Днес печалбата ви е в това да видите как децата ви си стъпват на краката и започват нова работа. Може би имотите са от вас или с някаква друга база сте ги подсигурили. Стойте зад кадър.
Дева
Ден на заземяване, на уреждане и капариране на имотна сделка. Споразумейте се с роднини, разделете наследствата и побързайте да направите изгодни инвестиции. Добре е да се отдава под наем и да се търсят терени за новата дейност, която ще развивате. Ден на базовите проекти. Всяка нова инициатива ще носи ползи и пари в бъдеще. Включете в оборот средствата, с които разполагате.
Везни
Силен и творчески ден, сключете нов договор, уредете имотна сделка, търсете начин да се споразумеете с роднините по наследствените въпроси. Ден на брокерските инициативи, от които може да спечелите и като трета страна. Един от най-добрите дни в месеца за регистриране на фирмена дейност. Преглеждайте и давайте реклами и обяви. Нищо важно не планирайте за утре.
Скорпион
Днес сте сеячи на вдъхновение, което ще стимулира околните. Проблемът е, че амбициите и действията на другите ще са насочени против вашите интереси. Внимавайте и не споделяйте идеите, от които смятате да печелите в бъдеще. Разкритите професионални и семейни тайни може да ви създадат и юридически проблеми. Посъветвайте се с адвокати при имотни делби.
Стрелец
Ден с пречистваща и обновяваща енергетика. Измъквате се от неприятните имотни отношения и делби и може да се похвалите с печеливша сделка. Всичко предприето ще носи ползи и доходи в бъдеще. Регистрирайте и пререгистрирайте фирма, сключете нов договор. В момента заемате нова база и позиция в бизнеса и на работното място. Ще се почувствате защитени и материално обезпечени.
Козирог
Днес 5 планети от знака на Телеца ви изпращат стимулираща енергия. Всичко може да постигнете и уредите. В момента за вас няма невъзможни неща и незначителни такива. Гонете си интереса, подпишете нови договори, вадете патенти и разрешителни, кандидатствайте за финансиране по различни проекти. Пробийте черупката, в която сте се свили от доста време.
Водолей
Ако сте родени на обед сега е момента да сключите важни сделки и да преговаряте с роднини по имотните дела. Пътувайте, направете огледи на терени и се споразумейте по условията на сделката. Ще си проличат родените да печелят. Каквото отложите за утре ще зацикли и ще изисква много повече разходи. Следете кръвното, не се преуморявайте и не правете нищо на всяка цена.

Риби
Чудесен ден за регистрации и пререгистрации на фирми, за вадене на патенти и разрешителни. може да спечелите конкурс, да намерите жилище или терен, на който да развивате успешна дейност. Направете огледи, търсете брокери и сами може да влезете в тази роля. Важното е да контролирате емоциите. Прочистете се от шлаката на душевно и физическо ниво. Започнете прочистваща диета.
telegraph.bg

Публикувана на
18 Май 2023 година