Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в петък

Видяна: 7500 пъти

Овен
Предстои ограбващо силите и парите ни новолуние в знака на Телеца. Не планирайте големи разходи и важни инвестиции в този ден. Тенднецията е да се изпразват банковите сметки и да се удря по джоба ни. Както и да постъпите ще спечели някой друг. Не подписвайте нови договори. Спазвайте диета, но не само по отношение на храната, а и на връзките. Посадете дърво и цвете.
Телец
Днес информацията струва скъпо и който я няма ще бъде излъган и ощетен. В тъмнината на предстоящото новолуние не може да разбереш кой какво иска, кой е свой и кой чужд и кой може да ти забие нож в гърба. Умелите играчи се възползват от наивноста на лаиците. Нечии планове може да се провалят, но тези които дърпат конците ще са на ясно как да постъпят и към какво да се ориентират.
Близнаци
Обгръща ни тъмнината на приближаващото новолуние. Трудно е да видиш и прозреш кой какво прави, какво иска и за какво се бори. Пророчествата са лъжливи, прогнозите трудни, а отношенията нелоялни. Бъдете отговорни за делата си, сложете край на изневерите и на фалшивите връзки. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. Не яжте нищо алангле, добре опечете храната си.
Рак
Днес може да се излъжете в прогнозите или някой да ви подведе в преценката. Нищо ново да не се започва, защото ще тръгне накриво и в бъдеще ще трябва да се преправя. Луната е погълната от сянката на предстоящото новолуние. Енергията е на кота нула. Не работете върху тежки и отговорни задачи и не подписвайте нови договори. Навсякъде тече зарибяваща и манипулираща програма.
Лъв
В тъмнината на приближаващото новолуние трудно се откриват съмишленици и още по трудно се вижда перспективата. Може да се излъжете в преценката и да позволите да ви провокират и използват. Не правете прогнози, ще сбъркате и ще объркате тези, които ви се доверяват. Очаквате едно, а става съвсем друго и това ще ви коства непредвидени средства, време и усилия.
Дева
В тъмнината на новолунието не се знае кой какви ги върши. Родените в третата декада ще извадят късмет и ще получат под масата това, което не се дава или се отказва на другите. Бъдете внимателни, за всичко получено днес после ще се плаща с лихвите. Никой няма да ви направи услуга заради красивите ви очи. Старайте се да се издължавате, а не да влизате в нови заеми.
Везни
В деня преди новолунието се сгъстява астралната мъгла и пророчествата са лъжливи. Ще има и опити да ви излъжат при покупки и доставки, и при всякакви нови сделки. Приключвайте, пазете си документацията и не тръгвайте с голямата кошница на преговори. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии и се постарайте да приключите бързо с фалшивите и вредни връзки.
Скорпион
Родените в третата декада днес бъркат в преценката и може да бъдат излъгани в очаквания и надежди. Не играйте хазартно и не участвайте в залагания. Интуицията може да ви изневери, особено ако сте обсебени от нечие присъствие. В желанието да покажете ниво може да вземете прибързано решение и да загубите влияние и пари. Спазвайте диета, внимавайте със стимулантите.
Стрелец
Днес и за най-добрите прогностици е трудно да направят прогнози. Всички действия са завоалирани, работи се на тъмно, задкулисно и крадешком. Нищо ново и важно да не се предприема. Изчистете задълженията, платете данъци и такси, излезте от средата, която ви вреди и бъдете отговорни за делата си. Проведете общо прочистване на организма и личните си връзки.
Козирог
Днес средата и конкурентите ви готвят ответен удар на личните ви амбиции и инициативи. Защитете си територията, не позволявайте намеси и не допускайте никой до кухнята на работните си проекти. Някой опитва да лови риба в мътните води на приближаващото новолуние. Отношенията и договорите не са коректни, както и да постъпиш ще сбъркаш. Но родените в третата декада печелят.
Водолей
Родените в третата декада са в тежка позиция. Луна, Слънце и Уран са в пречупващ аспект с вашето рожденно Слънце. Ще се излъжете в преценката, ще продадете нещо прекалено евтино, а каквото купите няма да си струва парите. Ще се ядосвате на наивноста си. Днес другите печелят чрез вас по всякаква линия и дано това да са близките и децата. Не сключвайте нови договори.

Риби
В деня преди точното новолуние в 18ч. 54 мин. тъмнината в отношенията и връзките ни е непрогледна. Трудно ще разберете кой какво мисли и иска в действителност, за какво се бори и претендира. Не започвайте нищо важно, дори и да ви предлагат много изгодни условия. Днес задкулисието се активизира и опитва да извлече ползи от всеки обществен или политически ход.
telegraph.bg

Публикувана на
19 Май 2023 година