Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Лили Иванова показва кака си за сефте

Лили Иванова за пръв път ще покаже кака си Магда, която гони 87 г. Това ще се случи в най-новата й книга „Моят личен дневник“, обяви естрадната прима.
От анонса, който пусна на фейсбук страницата си, тя казва, че много държи на роднините си и за първи път публикува архивни снимки на нейните родители, на сестра й, на племенниците й. Официалното й представяне ще бъде на бутиковия концерт в Народния театър тази вечер, но дали Магда ще присъства на него, не е ясно.
Полковник
Книгата, която съдържа 570 страници, е луксозно издание с твърди корици, богато илюстрирана с много снимки, близо 270, като доказателството за звездния път на една певица феномен, отдадена на музиката и на публиката, на една истинска победителка на времето, която ни влудява с нейната приказка за любовта. В книгата за първи път се показват всички награди на Лили Иванова - двата “Златен Орфей”, десетките държавни и международни музикални отличия и дори връчените й пагони на полковник от БА. Книгата „Лили Иванова. Моят личен дневник“ надниква и в гардероба на примата, за да покаже нейното отношение към модата като част от вътрешния свят на твореца.
50 лeва
В последните 15 години най-звездното име на българската поп сцена е водила записки с нейни мисли за Бог, за България, за публиката - мисли, които издават дълбоката, точна и вярна преценка за нещата в живота, в музиката и в отношенията между хората. Дневникът на Лили Иванова е вътрешният й свят, където тя не допуска никого. Върху белите листове, изписани с красив почерк, сякаш е нарисувана душата й. Приятелство и предателство, любов и омраза, истина и лъжа, грешка и прошка, политика и история, свобода и окови, минало и бъдеще, сцена и публика - това са дневниците на Лили Иванова. Те са равносметка на един емоционален, взривяващ и достоен живот, чиято спирала се движи винаги нагоре. „Не се страхувам от живота, който ме очаква - любов и омраза. Винаги съм казвала: Не забравям! Не прощавам! И не отмъщавам! Нямам това право - това е правото на Господ Бог - той решава“, казва певицата в едно от откровенията си. В книгата с цена 50 лв. са събрани и знаковите й интервюта от последното десетилетие. От тях читателят разбира малките тайни, които правят Лили Иванова голямата господарка на сцената, прозират изстраданата й мъдрост и удивителната й сила. Има много спомени, неразказвани досега случки, изповедни моменти, думи на обич и признателност към най-вярната й любов - публиката.телеграф

Публикувана на
20 Май 2023 година