Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Рюстем паша заприлича на клошар

Личният живот на Озан Гювен, познат като Рюстем паша от сериала „Великолепният век“, привлича внимание, колкото и ролите му, освен това е белязан от любовни връзки и скандали. Пет години е женен за пет години по-възрастната от него режисьорка Туркан Дерджа, от която имат син Али (19). Най-известната му афера е с колежката му Мариам Узерли, с която имат дори общ бизнес, но връзката им е краткотрайна.
Актьорът е обвинен в насилие преди няколко години, когато приятелката му Дениз Булутуз съобщава през юни 2020 г., че я е измъчвал и биел. Медицинската експертиза показва множество наранявания и порезни рани, а медиите съобщават, че актьорът насилвал брутално половинката си в продължение на час. Озан обаче твърди, че не е имало насилие и самият той е жертвата, тъй като Дениз уж го е заплашвала да унищожи кариерата му и чупела предмети из къщата.
Обвинителният акт изискваше 13,5 години затвор, но му се размина, а според медиите актьорът се е оттеглил от обществото и сега живее на изоставен остров близо до Бодрум. Забелязан е по улиците на града в много занемарен вид - "с дълга брада и парцаливи дрехи". Твърди се също, че Озан е в затруднено финансово положение, тъй като няма предложения за работа и затова дава под наем вилата си в Истанбул. Последната му роля е в сериала "Вавилон" през 2020 г.труд

Публикувана на
21 Май 2023 година