Новина от категория България
Архив на публикациите

Лорд Минчев насмете Бербатов

Евгени Минчев избухна с гневен статус срещу футболиста Димитър Бербатов. Причината за това бе острата реакция на Бербо срещу абитуриент, който бе седнал на прозореца на автомобил, създавайки условия за тежко ПТП. Очевидно обаче нравствените поучения на футболиста не са се понравили на светския лъв.
"Много голям герой и моралист изкарват социалните мрежи господин Бербатов. И може би, ако човек е безгрешен, няма лошо пръв да хвърли камъка, както се казва по библейскому. Но Бербатов, на вид спокойно момче, което често си пие кафето под моя балкон, може да бъде видян да пришпорва тротинетка, според мен, не на съвсем правилните за целта места. Често е намусен, което или говори че не е доволен от живота, или че си е такъв. Георги Димитров бе наречен в Лайпциг „тъмен балкански субект“. Че Бербатов викнал на някой абитуриент, не прави нито единия виновен, нито другия прав. Ако футболистът е днес на около 42, то пред очите му са минали десетки случаи на нелепости", бе част от коментара на светския PR-експерт във Facebook.
Точно където си пие кафето, през десет минути минават колоездачи, току под краката му, тротинетки също- кешки могат да го ударят, наранят или пази Бог- майка с дете или количка. Не чух Бербатов да стане и да викне- „Абе, бро, ти защо караш колело на тротоара на Оборище“. А кучетата, одрискали баровската улица....? Ами доставчиците на храна с техните огромни чанти и колелета... Запазено е тихо мълчание и неутралитет...
И след няколко минути го виждам лично да кара тротинетката си, ей така, като волна пеперудка. Иначе, който е безгрешен, нека първи да хвърли камъка... Иисус го е казал, не аз", написа още Евгени Минчев в социалната мрежа. Евгени Минчев и Бербатов имаха близки приятелски отношения преди години, но очевидно те са охладнели предвид острата критика на лорда към един от най-успешните ни футболисти.
Actualno.com

Публикувана на
24 Май 2023 година