Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Митака разби сърцето на съпругата си Джулия

Митака от "София Ден и Нощ" или Кристиан Кирилов (истинското му име) разби живота и сърцето на съпругата си Джулия, на която се врече във вечна вярност и любов преди няколко години. Поп фолк певицата бе изхвърлена от него като "мръсно коте".
Подобно на Благой Георгиев, Митака се кълнеше, че Джулия е светлината на очите му, смисълът на дните му и още куп празни дрънканици, както се оказа. Днес той не само сложи край на брака си с нея, ами преди часове публично се похвали с новата си изгора като сподели гореща снимка в нета.
Тя е нежна блондинка, която така е награбил, че за малко да й спре въздуха. Двамата са ухилени до уши, влюбени и щастливи, за разлика от съпругата му, която останала в ступор и място не си намирала от мъка.
"С какво тя е повече от мен, с какво е по-добра?! Обича ли те повече, пука ли й за теб толкова, колкото ми пукаше на мен?! Ще ти бъде ли отдадена и вярна като мен?!", плачела открито пред приятели Джулия, която явно още силно обича предателя Кирилов.
Потребителите също не пестят критиките си към екранния Митко и го уверяват, че и с тази ще стане същото, ще бъде поредната, която ще смени с друга. "Защото проблемът не е в жените, проблемът си е в теб", одумват го в нета.клюкибг

Публикувана на
25 Май 2023 година