Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Юпитер в Телец носи успехи и сбъднати мечти

Преди дни настъпи Новата Юпитерова година. Планетата на щастието и прогреса Юпитер смени своята енергия, като напусна огнения и доста инициативен знак Овен и влезе в територията на случването – Телеца. Там Юпитер ще стои в следващите 12 месеца. Образно казано планетата носи константна енергия, която обаче се пречупва като през кристал през някои от 12-те астрологични знака, които обикалят за период от 12 години.
А всеки от тях си има своя форма, цвят и свойства. В случая юпитеровият импулс ще се заземява, преминавайки през кристала на Телеца – земен и прагматичен знак, управляващ парите така, че да дават плод, да носят прогрес и уют. В неговата юрисдикция са още красотата, отношенията и любовта. В личен план голямата промяна ще се отрази на човек в зависимост къде попада планетата (или знакът Телец) в личния му хороскоп и как се аспектира. При едни ще бъде засегната кариерата, при други семейството, при трети здравето, а при четвърти партньорствата (бизнес, брачни и т.н.) или нещо друго. Очаква се раздвижване на световната икономика и ръст на печалби и заплати.
Ритмус
Родният астролог Венета Матева дава доста разяснения относно това как ще ни се отрази промененият космически ритмус. Според нейния прочит на събитията периодът в следващата година ще ни учи да се наслаждаваме на пътя си, да бъдем щедри, да обичаме и да позволяваме любов. Взаимодействието между галактическия благодетел Юпитер и вещия във финансите и малко бохемски настроен Телец ще позволи на мнозина да дефинират целите си, да изкачват върхове и да сбъдват мечти.
„Юпитер е обединител на правдата, защитник на доброто и проводник на късмета. Тя е онази огромна прегръдка, която има силата да стопи всяко съмнение, да вдъхне живот на тъгата и да донесе напредък на всеки застой. В личен план ще се радваме на повече разбиране и подкрепа от ближния. Ще имаме повече търпение и ще бъдем готови да се борим за онова, което ни е важно. В професионален план няма да търсим бързи резултати, а такива, с които да се гордеем. Ще копнеем за повече комфорт и ще бъдем мотивирани да се борим за по-добър, успешен и щастлив живот. Тайничко ще усещаме прокрадващото се желание да изглеждаме по-добре, да си купим нещо ново и да си хапнем нещо по-вкусно. Леко и нежно ще събуждаме апетита си за красота, любов и още нещо. Ще спрем надпреварата с времето, безумното бързане, мотото „на всяка цена“, заменяйки всичко това със смислени, полезни и градивни занимания. Стъпка по стъпка, с кеф и удоволствие ще се учим да правим онова, което ни кара да се чувстваме щастливи. Ще делим времето си с онези, които ни дават уют и спокойствие. Вече нищо няма да е загубено, ако губим. “, казва астроложката.
Прогнози
„В социален план се надявам това пътуване на планетата да ни донесе по-големи доходи и платежоспособност“, коментира Матева, която често публикува свои анализи и прогнози на своя личен блог. Гарантира, че на късмет, щастие и попътен вятър ще се радват най-много всички представители на астрологичните знаци: Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби. Те могат да очакват развитие в плановете, ползотворна информация и напредък. На обратния полюс са Лъвовете, Скорпионите и Водолеите, които са преминали през някакви житейски изпитания в последните 20 дни. „Те са изпитвали напрежение, причинено от провалени планове и липса на спокойствие. Тях мога да зарадвам с повече усмивки, късмет и реализация. Директното движение на Меркурий (виж повече в карето - б.р.) ще им даде яснота по настоящи казуси и нови възможности по пътя“, прибави Матева към астротенденциите и първата планета, която доскоро бе ретроградна.
„...Нека посрещнем Юпитер в Телец с нагласата за изобилие и подобряване на финансите. А подобрение може да се постигне, като се избягват ненужните разходи и се научим как рационално да харчим пари, като не се отказваме от нещата, които на пръв поглед не са от жизнена необходимост, но в същото време радват душата“, тълкува звездните знаци Виктория Маринова.

Публикувана на
25 Май 2023 година