Архив на публикациите

Кои цветове привличат парите

Езотериците посочиха кои са цветовете, които привличат парите. Те са чудесен начин да си спечелите хубаво бъдеще.
Когато пазарувате, е добре да търсите точно определени комбинации. В следващите редове ще ви разкрием кои точно привличат късмет и пари. За вас остава да изберете правилната материя и стил, така че дрехите да ви направят не само богати, но и привлекателни.
Червено - идеята, че червеното привлича пари е вкоренена отдавна. Смята се, че аленият нюанс е страст, движение и активност. Момиче, което носи червени аксесоари, може лесно да печели пари и да разрешава финансови конфликти. Ако ви предстои голяма сделка или покупка, отидете при нея в червени дрехи - за да не харчите повече, отколкото сте планирали.
Лилаво - този цвят дрехи е идеален за привличане на пари. Има положителен ефект върху вашата енергия, помага ви да осъзнаете къде можете да инвестирате пари и на кого не трябва да се доверявате. Той също така насърчава връщането на дългове и предпазва от измама. Добре е да използвате такива дрехи в горната част на тялото - блузи, тениски, сака, топове.
Зеленото е цветът на материалното богатство, земята, природата и природните блага. Ако трябва да разрешите някои проблеми, свързани с недвижими имоти, или да купите нещо съществено за къщата, тогава носете зелени рокли или поли. Този нюанс ви помага да спечелите доверието на другите и подобрява интуицията./ jenata.blitz.bg

Публикувана на
25 Май 2023 година