Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Парис Хилтън загуби най-милото си

Хотелиерската наследница Парис Хилтън се сбогува с един от най-милите си членове на семейството. Тя сподели за лошата новина в социалните мрежи, като сподели серия от кадри. От поста й в Инстаграм става ясно, че на 23-годишна възраст е починала нейната чихуаху.
"Днес сърцето ми се къса, тъй като се сбогувам с моята скъпоценна чихуахуа, Harajuku Bitch. В продължение на 23 години тя изпълваше живота ми с толкова много любов, лоялност и незабравими моменти", написа Парис. "Думите не могат да опишат огромната болка, която изпитвам в момента", продължи 42-годишната диджейка. "Тя бе нещо повече от домашен любимец, за мен тя бе семейство, верен приятел, който винаги беше до мен, независимо какво ми поднася живота."
Хилтън сподели, че малкото чихуахуа винаги е било до нея и е "озарявала дори най-мрачните й дни".
"Почивай в мир, скъпа моя", завърши изпълнителката на "Stars are Blind". "Ти завинаги ще бъдеш моето малко ангелче, винаги ще ми липсваш и винаги ще те обичам."
Хилтън е известна с любовта си към малките породи кучета. Миналата година Diamond Baby изчезна и така и не бе намерена. Тогава Парис написа, че е "наела детектив, който се занимава с домашни любимци, както и екстрасенс", които да помогнат с намирането, пише "Page Six".телеграф

Публикувана на
25 Май 2023 година