Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Сравниха Катрин Зита-Джоунс с магазинерка

Холивудската двойка Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс беше изловена от папараци във Венеция, където пристигна за сватбата на милиардерската щерка Клои Строл и сноубордиста Скопи Джймс. Звездните актьори бяха съпровождани от двете си деца – Карис и Дилън.
Красавицата Катрин Зита-Джоунс явно не беше в най-добрата си форма и имаше визия на неуспешно гримирана магазинерка на средна възраст.
Напоследък медиите са безпощадни към външния вид на някогашната хубавица и не пропускат да я „клъвнат“, стига да намерят повод за това.
Което е по-лошо – 78-годишният й съпруг правеше далеч по-свежо и достолепно впечатление. Както е известно, двамата са родени на една и съща дата с точно четвърт век разлика.
Таблоидите отвъд Океана не пропуснаха да оплюят и шифоновата рокля „Майкъл Костело“ – на Зита-Джоунс на стойност едва 900 долара, която била „крайно неподходяща“ за изискани събития. Само похвали пък получи зелената гама, избрана от дъщеря й Карис.
Докато кариерата на КатринЗита-Джоунс в момента се е закучила, престарелият й съпруг не спира да се снима в топфилми.Очаква се всеки момент да започне продукцията на исторически сериал на „Епъл“ за американската независимост, в който Майкъл Дъглас ще изиграе уважаваният президент Бенджамин Франклин.разкрития

Публикувана на
25 Май 2023 година