Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„Ще раждаш, докато ти кажа!“

Никога, за предишните й три раждания, не сме я виждали бременна - с голям корем. Това се случва за първи път сега, по време на четвъртата й поредна бременност, вероятно докато върви към Майчин дом, за да роди.
Говорим за Светлана Гущерова, която пусна клипче в нета, но не забеляза, че на него личи коремът й.
Съпругата на Християн Гущеров никога не е показвала себе си бременна, нито пък децата си и обяснява това с факта, че хората са лоши и завистливи, а тя не иска да излага семейството си на негативна енергия.
Явно сега обаче наистина са бързали към клиниката и не се е замислила особено... Това, което разбуни духовете, не е раждането на Светлана - да са живи и здрави, а фактът, че мъжът й я е превърнал в крава за разплод. Разкритието дойде от близки до тях хора, които са потресени от бруталното му отношение към плеймейтката.
"Крещи, че ще ражда, докато той каже. И не си мислете, че Християн е баща мечта и постоянно се занимава с малките, нищо подобно. Те си имат бавачки и гледачки, а той иска бройка, за да умилостиви баща си Добромир Гущеров, че да му остави наследство. Страхува се да не даде всичко на втората си жена - и без това не понася Светлана. Има ли много наследници обаче, ще е престъпление да го направи", разказват източниците.клюкибг

Публикувана на
25 Май 2023 година