Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Как ритъмът на живота определя съдбата

Мнозина вероятно зная как хората се разделят на сови, чучулиги и гълъби. Тези видове имат със специален режим на активност и сън. Оказва се, че тези хора могат да имат сходна съдба, навици, таланти и енергия.
Съдбата и енергията на совите
Совите са хора, които най-често заспиват много късно през нощта и стават от сън почти към обяд. Такива хора започват да цъфтят в късния следобед - след пет или шест часа. Техният проблем е, че не могат да функционират правилно сутрин, когато трябва да отидат на работа. Ето защо най-добрият изход за совите е да работят с необичаен или лично избран график. Такива хора трябва цял живот по някакъв начин да се справят с провала си сутрин, което ги прави много креативни. Именно совите раждат огромен брой необичайни и изключителни идеи. Тяхната съдба често е свързана с борбата, но си заслужава, защото те придобиват безценен опит, каляват характера си. Совите често са богати и успешни хора. Има доста от тях сред най-успешните хора на планетата, но най-важното тук е широкото разпространение. Сред тях, за съжаление, има доста такива, които не постигат абсолютно нищо, въпреки огромния си потенциал. Трябва да сте самодостатъчни, а не да се стремите да станете чучулиги.
Съдбата и енергията на чучулигите
Тези хора, които се събуждат рано сутрин, най-активни са до средата на деня, след което енергията им намалява. Това са много упорити и целеустремени хора. В повечето случаи тяхното здраве е много по-силно от това на совите. Тук говорим не само за физическото състояние, но и за психическото, тъй като чучулигите по-рядко страдат от депресивни разстройства. Дори чучулигите пият и пушат по-малко. За тях е много по-лесно да се справят с вредните навици. Тяхното биополе е по-силно. Проучванията показват, че те обичат да планират напред. Те са по-малко креативни от совите, въпреки че това не винаги е така. Те не обичат да поемат рискове, затова са стабилни, но не толкова успешни финансово, колкото совите.
Съдбата и енергията на гълъбите
Гълъбите са хора, които са кръстоска между чучулиги и сови. В повечето случаи се събуждат след 8 сутринта. Те също не показват максимална активност сутрин. Тяхната енергия остава на едно и също ниво през целия ден, точно както и производителността. Те не губят мощност моментално. Хората с този хронотип често си лягат около 11-12 часа вечер. Огромен плюс на гълъбите е способността да се адаптират към леки промени в режима. Може да си лягат по-рано или по-късно, но поради това няма да им се спи сутрин и следобед. В условията на съвременния свят този тип биоритъм е може би най-добрият. Съдбата на такива хора се развива по най-добрия начин, защото те представляват златната среда, а също така поглъщат всичко най-добро: креативност от сови и дисциплина с твърдост от чучулиги. © Actualno.com

Публикувана на
25 Май 2023 година