Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни носи неделният ден

Видяна: 9720 пъти

Овен
До обед не започвайте нови инициативи и не се обвързвайте. Контролирайте емоциите и не отстоявайте мнението си на всяка цена. Може да сбъркате в преценката и да влезете в конфликт с добре осведомените или работещи в съответната област хора. От обед ситуацията се променя, намирате мястото или срещате хората важни за бъдещето ви. С всеки може да се разберете.
Телец
Ден за обвързване, за срещи, пътуване и гостуване, дори и без подготовка. Не бързайте с окончателните решения, огледайте, проучете и разберете какви са проблемите на близките и кой за какво се бори. Може да намерите мястото, което търсите отдавна и хората, които да са ви от полза. Не пропускайте момента и да уредите любовните отношения. Някой казва „да” и пред олтара.
Близнаци
Днес и за родените във втората декада проблемите ще никнат като гъби. Луна, Сатурн и Нептун образуват кармичен кръст с рожденото ви Слънце. До обед трудно ще се разберете и ще трябва да промените програмата. Отказвате се от нещо отдавна планирано и обмислено. Но следобед се доближавате да важен източник на сила, ресурси и подкрепа. Всичко се обръща във ваша полза.
Рак
До обед може да получите неприятни вести или нещо в програмата ви да се обърка. Не бързайте да се ядосвате и влизате в конфликти. Нещата ще се оправят и още утре ще направите стабилизираща крачка в нова посока. Не бързайте да се отказвате от намеренията си, независимо проблемите и преградите по пътя. До три дни всичко може да се уреди и работата ви да потръгне.
Лъв
Поспете, не ставайте рано и не тръгвайте рано на път. Вероятни са конфликти и неприятни срещи. Но от обед навлизате в успешен период, в който ще получите не само обещаното, а и нещо отгоре. Направете връзки с хората, с които ще действате съвместно още утре. Не пропускайте момента да подновите полезни контакти. Днес сте близо до мястото, в което може да развивате нов бизнес.
Дева
Не ставайте рано, ако искате да си спестите главоболия и разходи. Към обед посетете обекти, в които смятате да установите дейността си или да се преместите да живеете и работите. Може да се решите на промяна и преместване независимо мнението на някои членове на семейството. Гледайте да ви е удобно и не правете повече компромиси за тези, които не се съобразяват с вас.
Везни
Днес може да се излъжете във възможностите си. До обед не участвайте в екстремни спортове и състезания. От обед навлизате в успешен период и може да намерите тайни и явни източници на сила и ресурси. Сега е момента да потърсите нова или допълнителна работа и да подпишете съвместни договори. Денят е благоприятен за старт на ремонти дейности. Създайте си нужните удобства.
Скорпион
До обед може да се излъжете в преценката на силите и възможностите си. Контролирайте играта на чувствата, не показвайте мускули, не се дръжте предизвикателно и ултимативно. Денят е добър за преместване на ново място, за пътуване и сделки с животни. Купете домашен любимец. Следобед енергията ви се отпушва и блика като фонтан. Каквато и грижа да се появи бързо ще я уредите.
Стрелец
Днес и за родените във втората декада ще има трудности и проблемни ситуации в семейните и приятелски отношения. До обед не започвайте нищо важно. Следобед се включва каналът на кармичната родова памет. В момент на спокойствие и самовглъбеност ще намерите нужното решение. Близо сте до своя таен източник на сила. Ще намерите търсения вариант и изход от кризата.
Козирог
Днес и родените във втората декада ще получат своя шанс и може да предприемат силен и стабилизиращ ход. Направете предложения, оженете се, гостувайте и поканете на гости тези, които искате да привлечете за обща работа и живот. Важните инициативи ще успеят следобед, когато странични сили и фактори ще ви подпомагат. Днес преминавате на по-високо стъпало в живота.
Водолей
Ограничете срещите и до обед бъдете с най-близките си хора. Не позволявайте намеси и планирайте важните срещи за по-късно през деня. От две страни ще ви притесняват с искания и молби. Има моменти, в които трябва да се научиш да отказваш, за да си спестиш време и излишни нерви. Добре е да направите огледи на терени и имоти. Може да намерите нова база за развитие.

Риби
До обед сте между два огъня, мнението и решенията ви не се зачитат. Към обед трети лица ще се намесят, а някой може да остане вече и за постоянно в дома ви. Случващото се в този уикенд ще ви наруши комфорта, но ще се наложи всичко да изтърпите в името на децата и внуците. Не допускайте някой да си тръгне обиден и ощетен. Проблемните ситуации обърнете на майтап.
telegraph.bg

Публикувана на
28 Май 2023 година