Новина от категория Светът
Архив на публикациите

На улицата ги бъркат с майка и син, а те са влюбени от пръв поглед

Влюбена двойка от Великобритания, приличаща повече на майка и син, се сгоди шест месеца след началото на връзката си, съобщава The Mirror.25-годишният Люк Елис и 54-годишната Стеф Уайт, която е майка на четири деца, се запознали през юни 2022 г. в интернет и веднага намерили общ език. Два дни по-късно се срещнали на живо и разбрали, че искат да бъдат заедно.
"Определено беше любов от пръв поглед", казва Люк.
Той добавя, че цени земния характер, чувството за хумор и доброто сърце на своята любима. Стеф пък признава, че благодарение на Елис остава млада по душа.
"Люк е моят мъж мечта. Той е всичко, което една жена иска. Той е старомоден, внимателен и се грижи за мен. Той е много любящ и всеки ден ми казва, че ме обича", споделя Стеф.
Шест месеца след началото на връзката им младият мъж предложил брак на британката.
Близките на бъдещите съпрузи с радост приели новината за годежа им. Много хора обаче продължават да ги гледат укорително на улицата.
"Майка ми и Стеф са на една и съща възраст, разликата им е няколко месеца. Някои хора наистина ни гледат и си мислят: "Това някаква много странна връзка между майка и син ли е?"", казва Люк.
"Мисля, че погледите, които получаваме, са любопитство и объркване. Имахме няколко странни погледа, сякаш искаха да кажат: "Чакай, това е малко странно. Има ли нещо между тях?". Не се притесняваме – те могат да си мислят каквото си искат, но ние знаем, че сме щастливи.
Има и други, които гледат на нас като на нормални човешки същества - нещо, което искаме", добавя влюбеният мъж.
Стеф на свой ред признава, че в началото се е страхувала да изразява публично чувствата си към младия си годеник. "След това си помислих: "По дяволите, това е моят живот. Нека хората си мислят каквото искат. Това няма нищо общо с мен", казва тя.
С течение на времето двамата започнали да приемат с усмивка негативността, с която се сблъскват, тъй като с всеки изминал ден любовта им става "по-силна и по-силна".
"Ние не само сме сгодени, ние сме сродни души и най-добри приятели. Някои хора стават параноични по отношение на възрастта.
Аз не гледах годините й. Видях личността й, сърцето й, душата й и всичко останало в нея. Просто се влюбих в нея заради това. Всичко в нея е перфектно", казва младият британец.
Люк и Стеф смятат да се оженят в края на годината. Двамата препоръчват на всяка двойка с голяма разлика във възрастта да подхожда отговорно към връзката си.
"Ако искате да успеете, най-добрият ми съвет е да опознаете човека по-добре и да видите дали има връзка между вас и дали ценностите ви съвпадат. И още нещо - никога не се страхувайте от мнението на околните", съветва той. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
28 Май 2023 година