Новина от категория България
Архив на публикациите

Новият Кокорчо Киро търчи да целува ръката на Урсула

Кирил Петков, който на ротационен принцип вече е Кокорчо, май излъга за истинската причина да отиде в Братислава. Никаква партийна структура няма да бъде откривана в Словакия, а причината за „непланираното пътуване“ е много проста – ще търси извинение от председателят на ЕК Урсула фон дер Лайен.
Тя ще участва във форума на GLOBSEC, който ще има своето 18 издание в Братислава от 29 до 31 май 2023 г., пише Трибюн.

Припомняме, че трябваше да гостува в неделя в сутрешния блок на Би Ти Ви, но от медията съобщиха, че гостуването е пропаднало в последния момент, като от пресцентъра на ПП им съобщили, че " е заминал на непланирано пътуване в чужбина".
Впоследствие той обясни пред журналисти, че "отива да открива партийна структура в Словакия".
Скритата му цел е да убеди Урсула Фон дер Лайен, че в записа не се чува това, което се чува. Тя лично го е уведомила, че е силно разочарована от използването на името ѝ за лични цели.
Друг интересен детайл е защо съпредседателят на ПП-ДБ заминава за форума сутринта на 28-и май - неделя - по спешност, след като името му се появява в програмата с говорители чак на 30-ти май – вторник и то в сегмента 17:00 -17:30 часа. Според програмата пък Урсула Фон дер Лайен ще говори на 31 май - сряда.блиц

Публикувана на
28 Май 2023 година