Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Ще дадат ли общинско жилище на многодетните Гущерови!?

Семейство Гущерови упорито и сигурно бори демографската криза у нас. Християн и Светлана вече чакат четвърто дете, което ще се появи на бял свят през лятото, научи „Уикенд“. Бившата плеймейтка потвърди информацията на вестника ни, че отново е бременна.

Тя не съобщи радостната вест директно, а чрез забавен колаж, в който млада жена е на посещение при психолог и казва, че нищо не я безпокои, а е дошла да си почине, защото има три деца. Под снимките с емотиконки Гущерова обозначи дъщеря си Анелия-Добромира, двамата си синове и сложи емотиконка бе на бременна жена.
Така Светлана и Християн успяха да изпълнят мечтата си - да бъдат родители на поне 4 деца. Разбира се, семейството не мисли да се спира с правенето на бебета, а вече планува следващото, което ще е пето и се очаква да се появи до година-две. Бившата любовница на Гонзо не крие, че иска много отрочета, като се надява така да се бетонира в семейството и децата й да имат голяма част от наследството на Добромир Гущеров, който в момента не е особено щедър със сина си.
Богатият баща контролира харчовете на единствения си наследник, който ще похарчи всичко, ако остане без родителски надзор. Многодетното семейство се блъска в малък мезонет от 100 кв.м., който им е доста тесен. Едно време Гущерови се ширеха в къща, но дядо Добромир им я взе. Сега младите влюбени гълъбчета се скитат немили-недраги из квартири. Последователите на Светлана дори й дадоха идея да подаде документи за общинско жилище, каквото със сигурност ще получат заради многото си деца. Даже се шегуват, че може да вземат апартамента на тв водещия Юксел Кадриев, който се шири в общински апартамент срещу символичен наем. Предстои да видим с още колко деца ще се сдобие сем. Гущерови и ще кандидатстват ли за общинско жилище.

Публикувана на
29 Май 2023 година