Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише във вторник

Видяна: 10260 пъти

Овен
Днес и утре Луната ще ви гледа в опозиция от Везните, а Венера ще налива масло в огъня на страстите от нехармоничния ви Рак. Не рискувайте в играта на чувствата. Не е време за изневери, но може и да ви изневерят, ако не сте си на мястото. Служебните битки и гоненето на кариера ще ви отвличат от семейните задължения. Ако забравите за дадените обещания ви чака тежка вечери.
Телец
До обед работете за себе си, уредете важните професионални задачи и подпишете нови договори. Следобед е време да се действа в посока на приятелските и обществени интереси. Правете това, за което някой ви моли и не подминавайте хора изпаднали в нужда. Ролите бързо може да се сменят. Днес се усвояват важни житейски уроци. Давайте, ако искате да получавате и да ви обичат.
Близнаци
Ден на короната и меча. Събуждат се огромни неконтролируеми енергии в тялото и в душата. Един ще бъде коронясан, друг ще бъде отстранен. Вие сте в редиците на победителите и на тези, които водят в играта. Луната от Везни сключва перфектен аспект със Слънцето ви. Ще се радвате на подкрепа и финансиране, може да ви повишат и да намерите търсените спонсори за бъдещите си инициативи.
Рак
Ден на високите цели и амбиции. Проблемът е, че ще трябва да жертвате едно, за да имате друго. Луна и Венера ви гледат в конфликтни аспекти от Везните. Емоционалният ви и любовен живот зацикля за сметка на професионалния. Не оставайте до късно на работа, не си позволявайте и интимни връзки с колега. Чувствата и бизнеса са като скачени съдове. Ако едното върви, другото ще куца.
Лъв
Един от най-мощните дни в този месец. Събужда се енергията Кундалини. Предприемайте само такива начинания, в които сте вложили щателна подготовка и сте пресметнали всички възможни варианти. Не позволявайте някой и нещо да ви изненадат и отклонят от пътя. Моментално ще загубите от силата и устрема си и може да се откажете от нещо перспективно и печелившо.
Дева
Един от дните с огромна регенерираща сила за вас. Може да подпишете нов договор и да влезете в нов екип или група. Търсете ново място и терен за развитие на бизнеса и талантите си. Не се отказвайте от предложения и покани. Нищо амбициозно не насрочвайте за утре. В тялото и душата ви действат регенериращи сили. Намирате решение на личен и здравословен проблем.
Везни
Ден с огромна възраждаща и стимулираща енергия. Пътувайте, посетете места, на които може да се внедрите и да организирате новия си живот и бизнес. Започнете диета до пълнолунието. Не прекалявайте в исканията си. С някакво шесто чувство усещате къде имате бъдеще и от къде трябва бързо да бягате и да се изнесете. Вечерта се приберете с подарък и с мил жест на внимание.
Скорпион
Ден на върхови постижения. Участвайте в състезания и конкурси. Може да спечелите награди и стипендии. От днес до 4 юни се движите в силен финансово период, но конкуренцията ще е голяма. Кандидатствайте по спонсорски програми. Идват покани за работа или преподавателска дейност. Не се отказвайте, не позволявайте друг да заеме мястото определено за вас. Гонете си интереса.
Стрелец
Днес всичко е постижимо и решение на всичко ще се намери. Някой ще се остави на течението и то ще го отведе на точното място, а друг ще преодолее планини преди да стигне до него. Включва се енергията Кундалини. На всички нива започва трансформация, мислите, чувствата и намеренията ни се променят в променящата се ситуация. Крайностите не са за предпочитане.
Козирог
Днес и утре Луна и Венера ви гледат в нехармонични аспекти от Везни и Рак. Старайте се да не противопоставяте работата на личните и семейни дела. Контролирайте емоциите и точно днес не правете признания и разкрития, за които ще съжалявате. Третият е излишен, но ще се появи и ще разбалансира отношенията ви. Не оставайте пасивни, но и прекалената активност е вредна.
Водолей
Един от най-успешните ви дни в месеца. Правите силен ход в кариерата и в личния си живот. Слънцето и Луната от другите два въздушни знака стимулират амбициозните ви проекти. Не протакайте преговори, изисквайте и се борете за по-добра позиция в работата и в живота. Ще получите подкрепа от неочаквано място и ще надвиете конкуренцията. Може да подпишете нови договори.

Риби
Днес се освобождавате от една зависимост, но бързо може да влезете в друга. Насладете се на личните си победи и придобивки, не бързайте с обвързването, не споделяйте пари и постижения с тези, които в нищо не са ви помогнали. Бъркате, ако изхарчите за почерпка плучените бонуси. Вечерта се приберете навреме и с желан подарък у дома. Не планирайте нищо важно и амбициозно за утре.
telegraph.bg

Публикувана на
30 Май 2023 година