Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

На кои в сряда ще им върви

Видяна: 8420 пъти

Овен
Днес проблемите ще са повече за родените в третата декада, особено ако са си поставили високи цели и отговорни задачи. Смирете амбициите, помогнете с каквото можете на някой изпаднал в нужда. Не подминавайте протегнатите ръце. Ден на сърцето и сърдечните работи. Включете се в спонсорски и дарителски акции, постарайте се да улесните живота на близки, колеги и приятели.
Телец
Ден на сърцето и на любовта. Прояви на агресия и завист не се толерират и може да провалят важни връзки. Работете за обществения интерес, помогнете на тези, които спират пред вашата врата и се нуждаят от обичта и разбирането ви. Сами може да помолите за услуга и да станете обект на обгрижване. Почти в края на работното време ще получите важна за вас информация.
Близнаци
Включва се каналът на космическата любов. Ден за състрадание и благотворителни инициативи. Поспрете, огледайте се, вижте от какво имат нужда близките и децата. Не подминавайте без жест на внимание изпадналите в нужда. Колкото дадеш днес толкова ще получиш утре и то с лихвите. Всичко, което започнете с желание за печалба ще ви донесе само разходи. Погрижете се за ближния.
Рак
Родените в третата декада днес ще се борят с вятърни мелници и няма да постигнат желаните резултати. Може да имате и неприятни разговори с партньорите, които сте оставили сами да се справят с децата и отговорностите. Помогнете с каквото можете на близките, направете жестовете, които се очакват от вас. Ден на сърцето, не забравяйте да казвате „обичам те”, вместо довиждане.
Лъв
Ден на благотворителността. Ако помогнете на някого да реализира мечтите си и вие ще получите подкрепа в нужния момент. Смирете амбицията да се наложите на всяка цена и с всички средства. Правете това, за което ви помолят, а не това, което вие смятате, че е добре за другия. Никъде не отивайте без подарък. Всеки жест на внимание ще се оценява, ще печели симпатизанти и приятелства.
Дева
Ден на сърцето и сърдечните работи. Помирете се, разберете се с тези, които обичате и тръгнете заедно в желаната посока. Може да получите финансиране по спонсорски програми. Към края на работното време очаквайте предложение или вест, които ще променят в положителна посока плановете ви за следващите дни. Работата, талантите и дарбите ви ще бъдат оценени.
Везни
Ден на сърцето и любовта. Правете жестове, обгрижвайте близки и приятели и помагайте с каквото можете, дори и на случайни хора. Днес се разплащат кармичните дългове или се трупат нови. Не отминавайте нуждаещите се от подкрепа. Всеки жест е от значение. Луната от Везни е в критичен аспект с Венера от Рак. Не отсъствайте от дома, не си позволявайте изневери и странични връзки.
Скорпион
Помагайте с каквото можете на изпадналите в нужда. Днес човечността ни е подложена на изпитание. Както постъпиш, така и ще постъпят с теб. Никъде не отивайте без подарък, но не подарявайте отрязани цветя. Правете това, за което ви помолят. Не добавяйте нищо от себе си, за да не сбъркате. Вечерта ситуацията коренно ще се промени и който е доминирал ще изпадне в нужда.
Стрелец
Днес е добре да даваме всичко от себе си, да даряваме, обгрижваме и подкрепяме хората, които срещаме по пътя си. Не е ден за амбициозни начинания. Няма да има успех действие, което цели да навреди или да принуди конкурента да си тръгне. Може би точно този конкурент е нужният ви човек за бъдещето. Погледнете всяка ситуация от друг ъгъл и гледна точка и ще намерите верния подход.
Козирог
За родените в третата декада денят ще донесе повече натоварвания и грижи. Включва се каналът на любовта и признателността. Посетете тези, които са ви помагали и подкрепяли в живота. И на улицата не подминавайте хора в нужда. Колкото дадете днес, толкова ще получите утре. Днес крясъците разболяват, подходете с разбиране и жест на внимание във всеки разговор и среща.
Водолей
Днес сте обект на спонсорска подкрепа и защита. Дори и конкуренцията ви прави услуга като закъснява или забравя за планираните срещи и мероприятия. Оказвате се на точното място и влизате в контакт с правилните хора. Чакайте финансиране на личните си проекти. Някой урежда стипендия, а друг получава покана за работа на престижно място и позиция. Жестовете са важни.

Риби
Ден за взаимопомощ, включва се каналът на сърцето и любовта. Включете се в дарителски акции и помогнете на приятел в нужда. Днес се печелят последователи и избиратели. Давайте и дарявайте според възможностите си и още утре ще получите според потребностите си. Може да се уреди странично финансиране. Кандидатствайте по спонсорски програми. Тежест ви пада от гърба.
telegraph.bg

Публикувана на
31 Май 2023 година