Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Пуснаха порно с бившата жена на Петьо Еврото

Порно с бившата жена на Петър Петров - Петьо Еврото се върти в сайтове. Така според разказа на Любена Павлова бащата на детето й я е изнудвал, след като е прибрал сина й и тя не е виждала повече от година детето си.
"Ужасена съм, защото последните месеци се случиха много страшни неща в тази държава и в много от тях виждам почерка на бившия ми съпруг. От година и 9 месеца не съм си виждала детето, тъй като той го взе и реших, че няма да се примиря каквото и да става. От 2 години не мога да си намеря адвокат, тъй като хората знаят колко е мръсен и че не е добре с главата и не искат да влизат в това", казва бившата съпруга.
"Редовно чрез хора получавам заплахи.....освен заплахите, които получавах публикува в интернет видео клипове, които са част от нашия личен живот и той ги е снимал, за да ме унижи и смачка психически, да ме изкара лош родител. Такъв човек не е свикнал да му се отказва".
Разказва, че двамата са се разделили чрез споразумение, но той се имал за недосегаем и решил да не й го дава. "Към момента нямам идея къде ми е детето, как е. Не мога да си представя какво му обясняват, той е вече голям на 6 години. Сигурно му казват, че съм умряла, че не го обичам, не мога да си представя такъв болен мозък какво би родил".
Любена Павлова разказва, че е викала полиция, но ченгетата й казали, че не могат да й помогнат - да се оправя сама.
Като първи пример за страхотиите тя даде ареста на свой познат, за който Петров смятал, че й е любовник. Става дума за Тони Иванов - Тони Парфюма. "Той ми е бил приятел, никога не ми е бил гадже, дори като съм била свободна жена. Първо го спряха за безумна история с полицейски лампи, опитаха се и политически да го извъртят, че бил за ПП-ДБ", разказва тя.
Заговори и за списъка за отстраняване на магистрати и атаката към главния прокурор. "Прочетох писмото, което беше изпратено на Гешев до 10,00 ч. да си подаде оставката, за "ръба на скалата" и "Мечо Пух", че всяка приказка си има край. Това са изрази, които Петров използваше по 5-6 пъти на ден. В това писмо аз сезирам него. Това писмо няма как да е писано от друг човек, 8 години съм живяла с него".
"Преди няколко дни разбрах, че съм бременна, вместо да се зарадвам се ужасих от реакцията на Петров, когато научи за това. Ужасих се какво би направил на момчето, с което живея, какво би направил на мен", казва Любена.
Петьо Еврото изградил и връзки на финансова основа, защото били явно ниски заплатите на магистратите, каза с ирония в гласа жената. Съдебната система била много корумпирана, не са раздавани дребни суми, раздавали са се апартаменти и коли. "Някои минаваха само с обещания за кариерни израствания, някои израснаха". Много прокурори са идвали в ресторант "Осемте джуджета", някои израснали. "Гешев не идва в ресторанта, Борислав Сарафов идваше редовно два-три пъти в седмицата, не съм седяла там по цял ден, но идваше редовно. Рядко със семейството си. Идваше не заради хубавата храна, идваше по работа".
Като специални приятели на бившия й мъж бяха посочени имената Емилия Русенова, която също идвала редовно. "Малко хора идваха при него на приятелска основа. Идваха за пари - дали да оставят или да вземат. Не винаги е ставало дума само за пари. Някога някой идва и иска някой друг да бъде "ударен". Не винаги са оставяли пари, обещавани са неща, казвано е на магистратите, че няма да пострадат, няма да излезе нещо за тях или за семействата им". Любена Павлова предположи, че те са изнудвани със записи от лично естество, както е станало при нея. /лупа

Публикувана на
31 Май 2023 година