Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Леле-мале, Манол Пейков щял да става кмет на Пловдив! Пази боже!

Сам си бях казал“ „Кафа с тоя Манол Пейков! Спри да се занимаваш медийно с тоя нарцис-фръцльо. Ставащ досаден!“. Обаче той не се кротва. След вчерашното му ново срамно бабаитско държане край трибуната на парламента, трябва да си журналистическо перде, за да не реагираш. Айде, мога да се напъна, да не му обърна внимание на уличното му депутатстване. Ама той щял да става наесен кмет на Пловдив. Сам си го казва. Боже, не ни причинявай това!

Динко ПЕТКОВ
Коментарите в мрежата след всяка негова проява следва да го накарат да се скрие в миша дупка. Явно е голям гьонсурат. Плюят го и на визия, и на манталитет, и на какво ли не. Той, обаче, не се впечатлява. Сигурно си казва, ако чете как го оплюват: „Какъв хубав дъждец се ръси!“.
Мен лично не ме впечатлява, че бил трътлест, шкембелия, с гривеста прическа, все опулен, размахващ ръцете си, когато мъдро говори в стил „на всяка манджа мерудия“. Субективно мнение е да му се вменяват такива кусури. Не малко го намират за чаровник по своему. Особено дамите. Стана Мъж на годината.
И като т.нар. общественик, и сега като депутат, предполага се и като пловдивски градоначалник Манол Пейков има едно несъвместимо с тези позиции качество. НЕУРАВНОВЕСЕН Е!
Уж пламенно си изразява позицията, било от площада, били от трибуната в Народното събрание, а сигурно ще е така и като вече е кмет на Пловдив. Това не му е достатъчно. Започва да се проявява като човек, който не е добре с нервите. И налита.
Помним каква акция предприеха съпартийците му от ДБ срещу Георги Гергов и Панаира. Пловдивчани не им се хванаха на врявата. Видя се от неприсъствието им на обявените от тях „общо градски протести“ „Гергов, върни НИ Панаира!“. И Манол Пейков тогава лягаше и ставаше с мисълта „Пловдивчани, дайте да спасим Панаира!“. Правеше по тази линия на трибун. Надмина дори Спас Гърневски в „революционните“ подканвания: Долу Гергов!“. ЕДИНСТВЕН той, типично за НЕУРАВНОВЕСЕН човек атакува директно собственика на Изложението, извършвайки десант в хотела му „Санкт Петербург“. Вербално и почти физически се пенеше пред охраната, опитвайки се да докопа самия Гергов.
Вчера отново показа, че е НЕУРАВНОВЕСЕН. Налетя в като ощипана мома в парламентарната зала, току под носовете на шефовете на Народното събрание, върху депутати от „Възраждане“. Същите, които обяви за…късопишковци. На един от тях направо му изтръгна очилата от лицето и ги счупи. Като стана напечено, взе да се вайка, че го заплашвали с линч.
Ами като ни стане кмет? Леле-мале какво ще ни очаква с такъв НЕУРАВНОВЕСЕН пловдивски управник. Навярно тирадата му на сесия на Общинския съвет няма да му е достатъчна. И, може би, ще си свали обувката и ще започне на тропа яростно с нея по общинската трибуна. А не дай си боже да го приближи някой общински съветник, който носи очила. Горкият!
Тези, които гласуваха преференциално за Манол Пейков и които ще си пусната бюлетината той да стане кмет на Пловдив, могат да пренебрегнат, че е НЕУРАВНОВЕСЕН като характер. Но обезателно да се запитат дали не е ЛИЦЕМЕР. Яхна евроатлатническата вълна на страната на Украйна, срещу Русия. На личната си банкова сметка взе да събира в мрежата пари за генератори. Да ги носи лично на украинците. С чужда пита помен си направи. И политическа кариера. За него като русофоб 9 май, разбира се, е Ден на Европа, а не Ден на Победата. В същото време от видео, разпространено в интернет, се вижда с каква емоция изпълнява цялата култова за руснаците песен „День Победы“. Слагайки в малкото си джобче Лев Лещенко и Йософ Кобзон. А пък как само пее като солист на детски хор „Крокодилът Гена“! С това изпълнение може да спечели дори и „Евровизия“, ако му придаде джендърска версия.
Няма ли кой да погали Манолчо Пейков по главата, да го потупа загрижено по раменцето, да му даде за занимавка някоя книжка за „дългопишковци“, тоест написана с дълги букви или пък издадена на писмеността „шльокавица“. Да му прошепне гальовно на ушето: „Кротни се, бе, момче!“. Да го хване за ръчичка и да го заведе да си хапне нещо питателно по човешки при мама. Стига е нагъвал тези възбуждащи го парламентарни кюфтета.

Публикувана на
02 Юни 2023 година