Новина от категория Светът
Архив на публикациите

„Баща ми избяга с жена ми!“

Млад британец се раздели с жена си, след като я спипа да му изневерява не с кого да е, а със собствения му баща, пише The Sun.
22-годишният Деклан Фулър, баща на 2-годишно момиченце на име Уилоу, започнал да подозира половинката си Стефани в изневяра през есента на 2022 г., когато в дома им се нанесъл 44-годишният му разведен баща Дарън.

Два месеца по-късно, докато бил на работа, Деклан решил да види какво се случва в дома му през приложението за бебефона. Младият мъж твърди, че е видял как Стефани се промъква в стаята на баща му за следобедни удоволствия.
Когато споделил с нея какво е видял, тя му заявила, че просто са гледали "Семейство Симпсън" по телевизията. Измаменият съпруг обаче не й повярвал и прекратил отношенията си както с нея, така и с баща си.
"Това е просто отвратително. Как можа собственият ми баща да ми причини това? Всичко това напомня на сюжет на сапунен сериал. Ако не мислех трезво, той вече щеше да е дълбоко под земята", казва рогоносецът.
"Чувствам се предаден, но ми е по-добре без тях двамата", добавя той.
След това Стефани наистина се събрала със свекъра си и започнали да живеят заедно. Въпреки това тя продължила да отрича за аферата и да твърди, че връзката й с Дарън е започнала седмица след като съпругът й я е напуснал.
Преди дни британката хвърли страшна бомба в социалните мрежи, съобщавайки, че е бременна с близнаци.
По-възрастният й избраник, който е безработен от близо година, не коментира ситуацията.
"Съжалявам за бебетата, те идват в много объркано семейство", казва Деклан.
Близнаците на Стефани и Дарън ще бъдат полубрат или сестра на Деклан и брат или сестра на Уилоу, но също така нейни леля или чичо. Дарън пък ще бъде хем дядо, хем втори баща на 2-годишното момиченце на сина си. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
02 Юни 2023 година