Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Какво да извърлим от чантата, за да не останем без пукнат лев

Чантата е изключително важен аксесоар, с който жените никога не се разделят. Това означава само едно - че тя трябва да носи късмет, а не да го прогонва.
Чантата може да каже много за вкуса на собственичката си. А съдържанието й - за енергията и ценностите, с които тя живее.
Между другото, чантата не е просто аксесоар. Освен функционална стойност, тя, както всеки друг предмет, си има и собствена енергия. А енергията на вещите е тази, която влияе на атмосферата във вашия дом, в определена стая или на работно място.
Съдържанието на дамската чанта не прави изключение. За да може тя да носи сила и късмет на притежателката си, е важно не само как изглежда, но и какво има в нея.
Специалистите по биоенергетика са категорични, че само ако е правилно заредена с положителна енергия, може да донесе късмет.
Някои вещи са в състояние да причинят бедност, провал и проблеми и нямат никакво място в дамската чанта. Ето ги и тях:
Стари снимки
Няма значение дали на тях е самата жена, децата или съпругът й. Ако снимката е много стара, тя определено ще привлече негативизъм и ще лиши дамата от късмет. А в един момент се получава, че старите снимки не й позволяват да се развива.
Работата е там, че ние сме истински и сме на снимката. Това понякога са двама различни души - както външно, така и енергийно.
Ако толкова много искате да си напомняте за любимите хора, може да си направите нова снимка, която е добре скоро да бъде заменена с друга, още по-нова.
Приблизителното време на подмяна на фотографията винаги е различно. Ако не сте имали големи промени във външния вид и в живота си, по-добре не носете снимка, която е на повече от година, в чантата или портфейла си.
Игла в чанта
Най-добре е да не носите игла в чанта си, защото с нея късметът може бързо да изчезне. Ако обаче изведнъж ви се наложи да носите игла и конец със себе си, по-добре ги поставете в пакет или друга специална чанта.
Няма значение дали иглата е в калъфче, или просто в чанта. Тя носи проблеми и нещастие.
Между другото, това не се отнася за карфиците. Те могат да са мощен амулет и присъствието им в чантата е задължително.
Счупено огледало
В чантата в никакъв случай не трябва да има счупено огледало, защото ще привлече неуспехи в живота ви. Те могат да бъдат толкова неочаквани, че няма да успеете да се справите с тях. И единственото, което ще ви остане, е да пожънете плодовете на проблемите, които ви е донесло счупеното огледало.
Поверията казват, че счупеното огледало може да доведе до злополука при шофиране на личния автомобил и дори в обществения транспорт. Освен това то увеличава вероятността да срещнете опасен човек по пътя си или да се натъкнете на недобросъвестни продавачи в магазина.
Боклуци
Много жени държат в чантите си всякакви боклуци - билети от автобуса, касови бележки от магазина, опаковки от бонбони и дъвки... Нищо лошо няма да се случи, ако стоят там няколко дни, но с течение на времето те започват да привличат отрицателна енергия, която ви лишава от финансов късмет.
Затова е добре да почиствате чантата от ненужните неща на всеки няколко дни. Само така ще успеете да запазите късмета си.
Неща, които напомнят за неприятни събития и хора
В чантата не трябва да има нищо, което да ви напомня за неприятни събития от миналото.
Например, любимият ви е дал нещо, което носите със себе си, след това обаче сте се разделили по доста драматичен начин, но продължавате да носите въпросното нещо със себе си. Ако не го свързвате с мъжа, а с нещо друго, оставете го при вас, но ако всеки път, когато го погледнете, имате неприятни спомени, не забравяйте да се отървете от него.
Просто го оставете у дома или на работа, ако е възможно.
Чужди вещи
Дамската чанта е предметът, в който е добре да се носят само лични вещи.
Ако спешно трябва да занесете нещо на някого, опитайте да го направите възможно най-бързо. За няколко часа чуждата вещ в чантата ви няма да ви навреди, но ако я държите вътре повече от ден, ще започне отрицателното въздействие, което се изразява под формата на проблеми с късмета. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
02 Юни 2023 година