Новина от категория България
Архив на публикациите

В помощ на малката Бела

Тениска, подписана лично от Стоян Копривленски, един от най-успешните български кикбоксьори, предлага на търг благотворително Мариян Бояджиев. Парите ще отидат в помощ за лечението на малката Бела от Русе .
Копривленски е национален състезател, шампион на ринга и един от най-атрактивните участници в престижната международна организация GLORY, където се състезават имена като Рико Верхувен, Бадр Хари и др.
Начална цена на търга - 100 лв, минимална стъпка за наддаване - 20 лв.
Желаещите да наддават благотворително магота да го направят ТУК.
Бела преди 2 години получава сърдечен арест на детска площадка, докато си играе. Тогава детето изпада в клинична смърт, впоследствие сърцето й възвръща ритъма си, но детето изпада в кома. Всичко това - заради ковид инфекция, която засяга 50% от белия й дроб.
Белослава страда от мозъчни усложнения след прекаран сърдечен арест поради ковид инфекция. Диагнозата й е аноксична фипоксична цефалопатия и неоклозивен хидроцефалит.
Транспортирана е в крайно тежко състояние в клиника в Турция, където в продължение на 5 месеца лекарите се борят за нейния живот. Лечението й продължава и тя показва значителен напредък, но е необходим продължителен престой в турската болница.
Дарителска сметка Fibank
IBAN: BG85FINV91501317557550
BIC: FINVBGSF
Титуляр: Белослава Бисерова Бориславова
PayPal: http://PayPal.me/BBorislawow

Публикувана на
03 Юни 2023 година